3 suflete camuflate. 3 oameni care încă păşesc pe acelaşi drum pe care au pornit împreună, în urmă cu 5 ani. E vorba despre băieţii din trupa Camuflaj: Clique, Mr. OneShot şi Dj Maka. Am avut plăcerea de a le pune câteva întrebări lui Clique şi lui Mr. OneShot, în încercarea de a afla ce se ascunde dincolo de camuflajul exterior. Le mulţumesc şi le urez multă baftă; şi un drum cât mai scurt până la „linia de sosire”.1. Te regăseşti printre bărbaţii care au tendinţa de a-şi ascunde sentimentele în faţa femeilor?

Clique: Dacă te referi la ce cred eu că te referi, răspunsul e destul de simplu. Am cunoscut prea puţine femei care să merite sentimente. Totuşi există şi am făcut tot posibilul să le tratez în funcţie de ce simt pentru ele. De obicei o dau în bară, dar încă lucrez la asta. :)

2. De ce înlăturaţi conştient orice urmă de fericire, negându-vă dorinţa de a avea pe cineva alături? Exclud răspunsul “Pentru că încă nu am întâlnit persoana potrivită.”

Clique: În ziua de azi e greu să construieşti o relaţie. Apare responsabilitatea şi apar sacrificiile. Apar respectul, fidelitatea şi o grămadă de alte lucruri pe care nu are rost să le înşir pentru că le ştii şi tu. Lucrurile astea se bazează pe reciprocitate. Vorba aia, „într-o relaţie există doi”. Trag linie şi ajung la răspunsul pe care tu l-ai exclus. Încă nu am găsit femeia care să mă facă, capabil de toate aceste lucruri.

3. Te consideri capabil să-ţi asumi responsabilitatea pentru alegerile tale în ceea ce priveşte viaţa-n doi sau fugi de responsabilităţi?

Clique: Am răspuns mai sus.

4. Cum o s-o recunoşti pe mama copiilor tăi?

Clique: Nu m-am gândit niciodată. Nu există un tipar de femeie pe care-l caut. Trecând peste aspectul fizic (cred că suntem de acord că e destul de important în primă fază), apreciez mult caracterul şi calităţile morale.

5. Spune-mi trei caracteristici care te ajută să fii tu.

Clique: Bun simţ. Ambiţie. Orgoliu.


1.Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de la viaţă?

Mr. OneShot: După părerea mea, viaţa nu oferă cadouri, ci oportunităţi. Dar, dacă e să mergem pe ideea de cadou, aş spune clar cu mâna pe inimă că cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit este muzica.

2.Ce părere ai despre copiii din „noua generaţie”?

Mr. OneShot: În niciun caz una bună, tocmai de aceea prefer să nu răspund la această întrebare.

3.Care este cel mai înfricoşător gând al tău?

Mr. OneShot: Gândul că poate într-o zi aş putea rămâne fără cei dragi care-mi sunt aproape.

4.Fă-i o descriere femeii lângă care vrei să te trezeşti în fiecare dimineaţă.

Mr. OneShot: :)

5.Ai momente de slăbiciune? Cum le depăşeşti?

Mr. OneShot: La fel ca oricare dintre noi, am şi eu momentele mele de slăbiciune şi am învăţat în timp că le depăşeşti mult mai uşor atunci când nu le laşi la vedere.