Urban Groove

Urban Groove este o emisiune ce își lasă amprenta în hip hop-ul românesc, alături de Brugner care lua primul interviu în anul 2005. De-a lungul sezoanelor, emisiunea a fost transmisă pe diferite posturi de televiziune, dar începând cu cel de-al patrulea sezon Urban Groove se va putea urmări momentan doar pe YouTube. Emisiunea nu va avea o frecvență stabilă, interviurile fiind realizate cel târziu la două săptămâni.

Au trecut episoadele rând pe rând și iată-ne la cea de a cincea ediție a emisiiunii Urban Groove, care îl are ca invitat pe omul Chimie. Brugner, gazda emisiunii noastre, a abordat mai multe subiecte importante din cariera artistului, printre care s-a vorbit și despre albumul recent lansat ”Strada Strâmbă”, dar și despre Specii.

Cu toții cunoaștem faptul că Chimie a făcut parte din proiectul Specii, probabil un fenomen în hip hop-ul românesc, după cum a precizat și Brugner în interviu, unde a început prin anul 2008 alături de Dragonu. Alături de Specii, artistul a lansat trei albume, primele două fiind în colaborare cu Kazi Ploae. Cariera solo a început-o alături de ”Mambo Siria”, primul album lansat în varianta solo, după care au urmat ”De la zei la cimpanzei”, respectiv ”Strada Strâmbă”. Albumele se pot comanda de pe site-ul oficial al artistului, www.foarfeca.com.

Abonați-vă la canalul nostru de YouTube www.youtube.com/user/unicstudio și veți fi primii care urmăresc emisiunea Urban Groove. Pe viitor, datorită abonării voastre, veți vedea Urban Groove mai repede cu o oră, înainte ca aceasta să fie publicată în mediul online. Mulțumim pentru că ne urmăriți!