RadioONMusic ti-a pregatit un nou interviul, dar de data aceasta cu Criss Blaziny.

Click Aici !

pentru a citi interviul

  
1. Salut Criss , ce faci ?

Uite pe carosabil imi delimitez parcela

2. Sa ne intoarcem putin in 7 august. Care au fost efectele acestei melodii si pe cine a marcat ?

Habar nu am, am vrut sa schimb pentru ca toti ma vedeau doar ” caterinca ” si am vrut sa vada ca pot sa fiu si altfel..desi nu as fi vrut sa fiu..piesa cred ca se potriveste unui sfarsit . Regret doar ca am facut clip la piesa asta, am piese mult mai bune pe album..cred ca 7 august e cea mai slaba de pe album.

3. Cand te-ai apucat de hip hop ? Si ce inseamna pentru tine ?

Asta e intrebare daia la care trebuie sa dau in raspuns cum fac alti „artisti?”  m-am apucat cand am vrut si nu m-am lasat ca este tot ce vreau

4. De unde numele de Criss Blaziny ?

Criss este de la numele meu..iar Blaziny era parola virtuala a lu Method Man, Blaziny mai vine ca un alint de la BLA BLA si de la BLAZAR, Ce este un blazar? Blazarul este o sursa compacta si foarte variabila de fotoni de mare energie. Deci, dintre toate obiectele ceresti, cele mai interesante pentru scopul nostru sunt blazarii. Acum nu ne mai trebuie decât sa gasim instrumentul cu care sa-i putem supraveghea indeaproape. Dar albumu este instrumentul cu care o sa ma cunoasteti..

5. Cu cine ai planuri de colaborare atat pentru partea de productie cat si pe partea de mc-ing.
productie. 

Adapter, Sagace, Tranda ,Ortega, Bibbi,Lu-k, Kombat si Legee iar ca MC…nu am pe nimeni pe strofe ..am oameni doar la refrene iar albumu este facut , am lista completa de 12 piese in cap , mai am alte piese dar le pastrez ptr urmatorul, sper sa fac 1 album pe an de acum ..

6. Un avantaj sau dezavantaj promovarea pieselor pe internet ?

Avantaj daca esti un nimeni, dezavantaj daca esti cineva…eu sunt doar unu

7. Crezi ca hip hop-ul romanesc mai continua sa se ridice ? Sau ii lipseste totusi ceva ?

O sa se ridice dar trebuie indepartati cocalarii dp youtube..ei nu isi dau seama ca daca nu sti muzica nu tre sa faci muzica..

8. Care piesa te reprezinta cel mai bine ?

Piesa pe album „BLASIC ” cu Faibox si beat de la sagace..e doar BLASICA.

9. Ce mesaj trimite Criss Blaziny ?

Nici nu vreau sa transmit si uneori sunt asa de dus ca habar nu am…sunt natural si sper sa fie si cei care asculta dar in ziua de azi daca esti natural si lumea este cu E-uri e cam aiurea ..nu o sa ne intelegem

10. De unde iti gasesti inspiratie pentru piese ? Viata personala cumva ?

mai intrebi?

11. Cu ce artist strain ai dori sa colaborezi in viitor ?

Hahah cu idolii mei din respect nu as face …ptr ca as fi un gunoi pe langa ei si nu vreau sa ii insult, ce rost ar avea sa fac piesa cu cine vrei u..oricum nu as conta pe piesa aia..mai bine nu mai sunt!

12.  Va urma un nou videoclip ? Ne poti da detalii ?

Clipuri o sa imi fac eu singur de acum dar nu stiu cand …oricum in ianuarie o sa scot piesa a doua piesa dp album „SUGESTII” o sa fie o surpriza, o sa fie controversata..cred ca o sa imi pun in cap pe multi dar asta e.

13.  Care sunt avantajele/dezavantajele lansand un album independent ? 

Nu stiu nu ma intereseaza banii din muzica dar in ziua de azi imi zic atat de multi de banii din muzica incat ii urasc si mai mult dar sper sa cumpere albumul cei care au zis ca il asteapta de mult..sper sa nu ma dezamageasca…

14.  In incheiere, cateva cuvinte vizitatorilor RadioONMusic si unde te poate gasi lumea ?

Pe www.crissblaziny.blogspot.com , nu e blog e doar o porcarie pe care scriu porcarii si imi anunt piesele..dar ma pot gasi si pe www.hadesrecords.com    ..ye ye ye vizitati RadioONMusic cu timpanele ,ochii si creierul!