Saptamana trecuta a lansat albumul „Tatuat pe creier„, iar acum ne-am gandit ca un interviu alaturi de Criss Blaziny ar fi foarte potrivit pentru voi. Daca vrei sa afli mai multe de unde poti cumpara albumul, sau despre unele piese de pe album, citeste acest interviu.

UPDATE: Am atasat la interviu si un Making Of al clipului „Bla Bla” semnat Criss Blaziny, care a aparut mai tarziu ca videoclipul 

1. Salut Criss, in primul rand vreau sa te felicit pentru lansarea albumului „Tatuat pe creier”.

Criss Blaziny: Ye ye ye nu stiu ce sa zic, nu sunt politicos.

2. Hai sa vorbim putin despre piesa „Arome”, cum a aparut colaborarea cu Mistic si chiar realizarea unui videoclip cu el ?

Ce sa spun ? A trimis el negativu, am tras o strofa pe un frig de tip polar, am facut un clip la mare pe o caldura de tip foarte oke pentru perioada 22 martie si uite piesa si clipul.

3. De ce a durat atat de mult lansarea albumului ?

Pentru ca ….am tras in 2006 la Undoo albumul, nu a iesit atunci, am ascultat ce am tras prin 2008 si eram VARZA! Nu ma simt bine sa vin sa trag in Bucuresti in graba, am facut un studio in Constanta, adica in MURFATLAR impreuna cu Adapter si pana am invatat sa facem chestii pe acolo a durat, am mai tras iar si se pare ca gresit, nu erau setate bine sculele pe acolo si in final a 3 oara albumul a iesit tras bine….si totul se termina cu bine. Am avut mai multe piese dar am renuntat la unele …

4. De unde se poate comanda albumul „Tatuat pe creier”, asta pentru cei care vor sa-l achizitioneze ?

De aici http://www.hadesrecords.com/magazin/index.php?route=product/product&product_id=95

5. De ce ai ales ca albumul sa se numeasca „Tatuat pe creier” ?

Pentru ca tot ce am zis a ramas tatuat pe creier ..eu nu am alte tatuaje.

6. Vei sustine un concert pentru lansarea materialului ? In Constangeles sau alegi alt oras ?

Sper ca in Constanta si Bucuresti, dar prin toamna…poate de ziua mea pe 11 septembrie. Eu vara muncesc mai mult si nu am timp de dastea..poate lipsesc si de la lansarea mea..cum ar fii?

7. Din punctul tau de vedere cum ai descrie acest album ?

Este clasic, nu am facut nimic ciudat sau sa incerc ceva, am facut ce mi-a placut mie ca sa am o baza si de acum o sa fac si alte chestii.

8. Vei lansa materialul si pe internet, pentru oamenii care traiesc in „Tara Download” sau vrei sa-ti SUGEreze ceva ?

Nu ma…o sa il fure iti dai seama da nu am ce sa fac eu ..unii poate chiar nu au bani si am niste piese vesele acolo, mai zambesc si ei…

9. Va mai beneficia vre-o piesa de pe album de un videoclip ? Daca da, care ?

Cred ca FUNKY JUNKY cu MR LEVY aka Cainele …prin vara poate…daca ajunge si el la mare ca nu am bani sa ii dau drumu:))

10. In tracklist-ul albumului tau, se regaseste o piesa numita „Soapte in august„, este asemanatoare ca tema piesei „7 august” ? Sau transmite un total diferit mesaj ?

Este ceva facut din 7 august un fel de remix ciudat …Adapter la facut intr-o noapte..zici ca e film si imi place.

11. In februarie a aparut piesa „Why„, cum ai ajuns sa colaborezi cu 2 HOT 2 STOP ? Piesa a lasat impresii foarte bune ascultatorilor.

Am ajuns simplu si acum e si mai simplu. Leo stie muzica! Cred ca am ceva cu norvegienii, ca o sa mai am piese si cu altii din Norvegia. Ma inteleg bine cu ei!

12. Ce parere aveti despre inmultirea portalelor hip hop din Romania ? te avantaseaza sau devantajeaza cu ceva ? vei colabora vreodata cu vreunul pentru promovare ?

Sunt oke…e un avantaj in rest nu stiu ce sa mai zic.

13. Unde te pot gasi si contacta ascultatorii Criss Blaziny ? Poate vor sa te invite la MC’Donalds si le faci cinste cu un pepene. :))

Pe www.crissblaziny.blogspot.com si de acolo vad ei.

14. Un mesaj pe final pentru ascultatorii tai si vizitatorii RadioONMUsic.ro, dar nu in ultimul rand si pentru cocalarii de pe youtube ! Te mai asteptam pe la noi !

Bah nu stiu ce sa mai urez..le urez la toti ce isi ureaza ei.