I Think I Like It

I Think I like It” este o nouă emisiune de pe Utv, care ne arată tuturor ce trebuie să ştim în materie de muzică, ce se poartă, dar şi ce se ascultă pe afară. Pentru publicul hip hop din România, care este destul de larg, această emisiune cu siguranţă este bine primită, iar la prima ediţie invitaţii fiind DOC, Deliric1 şi Norzeatic.

În următoare ediţie a emisiunii „I Think I Like It„, invitatul va fi Chimie a acordat un interviu la Groove On, unde a dat şi un freestyle, ce-l veţi putea auzi marţi, pe 26 martie, la ora 23:00. Mircea a vorbit cu Chimie mai multe detalii despre începutul carierei sale, ce asculta în tinereţe sau cum văd ei publicul ce îi ascultă. Chimie a mai vorbit şi despre Specii, spunând că „Pauza pe care am luat-o cu Specii se apropie de final„, aşadar pregătiţi-va pentru noi materiale. Mai multe detalii despre ce s-a au vorbit în emisiune, marţi, 26 martie pe Utv. Mai jos aveţi şi o poză de la filmări.

Groove On

I Think I Like It  îţi arată ceea ce trebuie să ştii în materie de muzică: creativitate, sound bine definit, muzică făcută pentru ureche şi nu pentru bani. Afli ce se poartă şi ce se ascultă afară. Ceea ce nu ai văzut până acum şi ceea ce merită să vezi şi să ştii pentru cultura ta muzicală.  Mircea îţi prezintă clipuri tari din hip-hop, dubstep, electro, trip-hop, techno, funk, grime, drum and bass, hardstyle, hardcore, indie, alternative, old-school, new-school, freestyle, breakbeat, big-beat, beat-box si multe altele.

Fie că-ţi place sau nu, merită să ştii şi să vezi ce se întâmplă în aceasta ora, iar ca să te convingi trebuie să arunci un ochi pe Utv, marţi de la ora 23:00 şi duminică de la aceeaşi ora.