I think i like it dragonu

I Think I like It” este o nouă emisiune de pe Utv, care ne arată tuturor ce trebuie să ştim în materie de muzică, ce se poartă, dar şi ce se ascultă pe afară. Pentru publicul hip hop din România, care este destul de larg, această emisiune cu siguranţă este bine primită, la prima ediţie invitaţii fiind DOC, Deliric1 şi Norzeatic, dar într-o altă ediţie de la sfârşitul lunii martie, invitaţii au fost Chimie, Aforic şi DJ AlBu.

În emisiunea din 30 aprilie, „I Think I Like It„, invitatul a fost Dragonu‘, care după atât de multe concerte de lansare a E.P.-ului „Dragoş V’o dă„, oferă un interviu pe care-l veţi putea urmări mai jos.

I Think I Like It îţi arată ceea ce trebuie să ştii în materie de muzică: creativitate, sound bine definit, muzică făcută pentru ureche şi nu pentru bani. Afli ce se poartă şi ce se ascultă afară. Ceea ce nu ai văzut până acum şi ceea ce merită să vezi şi să ştii pentru cultura ta muzicală. Mircea îţi prezintă clipuri tari din hip-hop, dubstep, electro, trip-hop, techno, funk, grime, drum and bass, hardstyle, hardcore, indie, alternative, old-school, new-school, freestyle, breakbeat, big-beat, beat-box si multe altele.

Fie că-ţi place sau nu, merită să ştii şi să vezi ce se întâmplă în aceasta ora, iar ca să te convingi trebuie să arunci un ochi pe Utv, marţi de la ora 23:00 şi duminică de la aceeaşi ora.