Interviu cu Releveu

Pentru că în ultimele luni am promovat muzica realizată de către Releveu, am decis să realizăm un interviu cu acesta. Pe Mircea Enescu, omul din spatele artistului l-am regăsit la cea de-a opta ediție de Slam Performance organizată de către MEDS România ce a avut loc joia trecută în BEAT Bar Umanist din București, ocazie cu care îi mulțumim Alexandrei Gaman.

În înterviul video realizat chiar înainte de începerea evenimentului am reușit să acoperim câteva subiecte importante legate de activitatea lui Releveu, cum ar fi: începuturile carierei în hip hop-ul românesc, dar și ca scriitor; modul în care acesta realizază versurile și piesele; evenimentele de poezie pe care le organizează alături de Dan Suhai și Laurențiu Buică; în finalul interviului aveți parte de un moment din seara acelui eveniment prin recitarea poeziei „Ce e în mintea ta?”.

Dacă aceste lucruri v-au plăcut, vă recomandăm următoarele ediții de poezie pe care cei trei le organizează împreună, începând cu cea de-a noua ediție ce are loc duminică, pe 8 noiembrie la ora 18:00 în bar-ul Tiparnița din București.

Vizionare plăcută!