Ieri i-am luat interviu unui bine cunoscut artist roman, caruia ii multumim pentru timpul acordat si toata rabdarea sa. Este vorba de Danez, componentul trupei Sagrada Familia. Va invit sa cititi interviul, pentru a afla mai multe despre el si trupa Sagrada Familia. (continuare…)1. Salut Danez, in primul rand ce mai faci ?

Noroc. In primul rand mai fac rap. Hehehe , glumesc. Lucrez cu Kafu la un album care va face „treaba”,cel putin asa credem noi.

2. Care sunt rezultatele primului album „Sagrada Familia – Gangsta” ? A fost un succes?

Nu putem zice ca a fost un „succes” , inca 2 albume vandute si ne calificam pentru Discul de fonta. Nu a fost un succes insa nici nu a fost o dezamagire , stim dupa cateva calcule sumare ca a fost downloadat de 2-3 mii de oameni , acum ar fi naspa ca jumate din ei sa ii fi dat „delete”.

3. Dupa lansarea albumului Sagrada Familia, de ce s-a rupt relatia dintre tine si Bugy ? Va mai exista o viitoare impacare?

Stai sa ne intelegem. Nu s`a rupt relatia dintre noi , nu am avut niciodata o relatie, mie imi plac femeile , in plus sunt casatorit. 

4. Dupa plecarea lui Bugy, a intrat altcinva in trupa ?

Da , a revenit Ztele , am descoperit ca locul lui de fapt era in Sagrada Familia de la inceput. Bugy nu a plecat din Sagrada Familia , a fost exclus , nu mai eram pe aceleasi filme si era vizibil ca in felul acesta nu mai poate fi o colaborare intre noi pantru ca treaba sa mearga ok.

5. Am inteles ca ai semnat cu o casa de discuri, ne poti da si noua detalii ?

Da , impreuna cu Kafu am semnat cu RBA Music si cu RBA Management , mai pe scurt , suntem semnati cu o casa de discuri si cu o casa de impresariat , ambele apartinandu`i domnului Radu Baron, care de altfel este unul din cei mai mari impresari din Romania.

6. Va urma si un album solo semnat Danez ? Cu cine vei colabora pe el ?

Deocamdata sunt concentrat pe albumul cu Kafu , va urma albumul 2 Sagrada care va fi semnat ,
un album solo nu stiu daca va fi foarte curand.

7. Pe cand sa ne asteptam la lansarea albumului ?

Daca te referi la albumul cu Kafu nu iti pot da un raspuns. Nimic nu hotaram noi. Totul depinde de domnul Baron si de RBA Music.

8.  Te-ai gandit sa colaborezi cu MC straini ?

Da. Suntem in discutii cu 3 oameni cunoscuti de afara dar pana cand nu vom avea un raspuns sigur nu putem lansa nici un fel de zvon.

9. Cum de te-ai gandit sa il iei pe GKN sub „aripa” ta, desi artistul nu mai dorea cu adevarat continuarea activitatii sale?

 Nu l-am luat sub aripa mea pe gikone ca nu sunt closca. Sunt prieten foarte bun cu OMUL Gikone, si am decis sa il ajut cat pot de mult.

10. Inainte de Sagrada Familia ai fost membrul altei trupe ?

Inainte de Sagrada am fost membru ANV prin 2005 , dar pentro o perioada scurta de timp.

11. Ai avut realizari cu acea trupa ?

Nu. A fost un timp scurt.

12. Ce parere ai despre promovarea albumelor pe internet ? Face rau hip hop-ului romanesc? Sau dimpotriva ajuta mult artistul?

Depinde de albumul promovat , de felul de promovare , de artist . Poate ajuta , sau dimpotriva.

13. Ne putem astepta la un viitor videoclip Sagrada Familia ?

Da in primavara asta Sagrada Va filma 2 videoclipuri. Unul la o piesa de pe albumul „Gangsta” , al doilea la piesa de promovare de pa albumul 2.

14. Finalul iti apartine, 2,3 vorbe pentru fanii tai si vizitatorii RadioONMusic.

Daca sunt cateva vorbe pentru fanii mei , ar fi astea: Multi , putini , oricat ati fi fiti langa noi ca nu vom dezamagi cum nu am facut`o nici pana acum. Pentru RadioONMusic , e foarte smechera treaba in care v`ati implicat. Bafta.

 Asculta : Sagrada Familia feat Mr. Levi – Doar un soldat