Pentru ca este primul artist roman care a intrat pe mixtape-ul Coast 2 Coast, m-am gandit sa-i iau un interviu pentru RadioONMusic. Este vorba despre Dj CellBlock, care ne-a vorbit despre cum a ajuns pe acest mixtape dar si multe altele.

Livia: Salutare si multumesc pentru ca mi-ai acordat acest interviu!

Dj CellBlock: Salutare.

Livia: Piesa “Me Not Afraid” a intrat pe Coast2Coast vol. 169. Te asteptai la asta? Cum ti-a venit ideea de a o baga pe aceast mixtape?

Dj CellBlock: Ideea mi-a venit intr-o noapte. Eu fiind abonat la Coast 2 Coast Mixtapes, primeam pe mail tot ce iesea nou de la ei. I-am dat un mail lui Lil Fats (C.E.O. Coast2Coast Magazine) cu piesa, iar dimineata aveam deja reply in care imi zicea ca ii place foarte mult piesa si ca o baga pe vol. 169 (volum care urmeaza sa iasa intr-o saptaman / doua).

Livia: Ca tot veni vorba de piesa “Me Not Afraid”.. pe youtube are in jur de 60.000 de vizualizari. Te-ai gandit sa filmezi si un clip pentru ea?

Dj CellBlock: Da. Am avut in plan si un clip, dar din lipsa de timp am renuntat la idee. Sunt si genul de om vesnic nemultumit si decat sa facem un clip la misto, mai bine am lasat-o asa.

Livia: De ceva timp, lucrezi cu Produsso. Cum ai ajuns sa colaborezi cu el? Ştiu că te-ai ocupat de productia primului material al lui, numit “Primul Produs”..

Dj CellBlock: Cu Produsso ma stiu de foarte multi ani, nici nu mai stiu cati. Inca de pe vremea cand am inceput sa fac beat-uri in IT (impuls tracker).
Nu m-am ocupat de productia intregului album. I-am produs cateva piese si i-am sugerat sa ia beat-uri si de la alti producatori pentru ca sunt foarte multi producatori tineri care au potential mare. Albumul nu este finalizat inca, mai are de muncit.

Livia: Printre colaborarile de pe acel album, este una si cu francezul Alexi Kantrall. Te-ai gandit la proiecte semnate Dj CellBlock cu artisti internationali?

Dj CellBlock: :)) Bine-nteles ca m-am gandit. Daca toate merg conform planurilor, o sa aveti parte de multe surprize din partea HaHaHa Production.

Livia: Pe cand un album semnat Dj CellBlock?

Dj CellBlock: Se lucreaza… Sper sa il termin si sa reusim sa il lansam la sfarsitul anului. Nu pot sa promit sau sa va zic vreo data pentru ca sunt implicat in foarte multe proiecte. Momentan am finalizat cateva piese, restu se afla in stadiu de ideei.

Livia: Ai fost influentat de ceva / cineva anume pentru a te face dj şi producător? Cum ai ajuns la HaHaHa Production?

Dj CellBlock: M-au influentat foarte mult trupe ca B.U.G. MAFIA, LA FAMILIA, PARAZITII sau IL-EGAL. Odata ce am prins gustul hip-hop-ului mi-a fost greu sa nu caut mai multe casete si informatii. O mare parte din educatia mea muzicala se datoreaza si fratelui meu mai mare, care avea multe casete cu Hip-Hop din State.
De la joaca de-a mc-ul sau producatorul pana la Turntablism a fost un pas mic.
In evolutia mea ca dj si producator un rol important l-au avut si fostii mei colegi de trupa Cabron si Shoby. Pe urma m-am cunoscut cu Baxter si Smiley de la care am avut si inca am de invatat foarte multe.
La HaHaHa am ajuns prin Baxter, inca de pe vremea cand se puneau bazele labelului.

Livia: Unde te pot gasi si contacta ascultatorii tai ?

Dj CellBlock: Momentan nu imi pot asculta muzica live, dar odata cu finalizarea si lansarea albumului „Pentru Hip-Hop”, o sa incep o serie de concerte.
Pana atunci ma pot vizita pe facebook, twitter, myspace, youtube, soundcloud etc…
http://www.facebook.com/cellblock4hiphop
http://www.facebook.com/djcellblock
http://www.twitter.com/djcellblock
http://www.myspace.com/djcellblock
http://www.youtube.com/djcellblocktv

Livia: Ai cateva recomandari de piese pe care le asculti pentru cititorii RadioONMusic?

Dj CellBlock: In general ascult mult hip-hop oldschool, dar si new school, reggae, dancehall, crunk… Cateva piese care imi plac mie random ar fi:
Ice Cube Ft. Maylay & W.C. – Too West Coast
Masta Ace ft. Ego G. – Little Young
Dr. Dre ft. Snoop Dogg – Kush
Ice Cube – I rep that west

Livia: Vrei sa le transmiti ceva cititorilor RadioONMusic?

Dj CellBlock: Ascultati muzica de calitate, indiferent de gen. Doar cu ajutorul vostru putem sa resuscitam muzica de calitate. Pace!