Interviul acordat de Francezu , click aici pentru a citi !!!

 

   1. Salut Francezu, in primul rand, ce mai faci ?

   Salut. Pai cea mai mare parte a timpului liber mi-o ocup cu ceea ce-mi place : muzica ! In rest ca orice roman modest…lucrez.

   2. Romania asta …?!…Ok sa trecem la ale noastre, am auzit ca ne pregatesti ceva?

   Romania….Tara tuturor posibilitatilor…insa nu va bucurati prea mult, e doar pentru cei mai norocosi dintre noi. Da, pregatesc doua materiale.
   Primul se va numi „Vreau sa plec” si cred ca reprezinta sentimentul multora dintre noi, iar al doilea se va intitula „Din cartiere” dar nu vreau sa spun mai multe despre acest material deoarece va fi surpriza !
   Atat va pot spune…”Din cartiere” va beneficia si de un prim clip semnat Francezu!

  3. Aaa ok , sper ca vom fi primii care vor afla de piese. Si legat de materiale, vei avea colaborari sau solo ?

   Sti…multi imi spun ca atunci cand faci un proiect si ai alaturi un nume mare te poti ridica mai usor. Eu vreau totusi sa demonstrez contrariul si raman la solo…momentan. Colaborari vor fi cu siguranta, dar asta pe mai tarziu. Momentan ma bazez pe forte proprii .


  4. Ne poti oferi o data cand va fi finalizat materialul tau ?


   Acum…nu deoarece mai sunt si alte lucruri ce imi ocupa destul timp dar cu siguranta veti fi primii care veti afla de aparitia lui!


   5. Ok iti multumim ! In legatura cu hip hop-ul , ce parere ai despre muzica romaneasca?


   Hip-hop-ul la noi exista si nu prea exista. Acum sunt altele la moda, predomina house-ul, de hip-hop se vorbeste mai putin. Artistii sunt mai putin promovati la noi. Dar…cu siguranta va ajunge din nou la nivelul la care a fost prin anii 2000.


   6. Da probabil in 3000 va ajunge. Care e cea mai mare realizare a ta ?

    Cea mai mare realizare a mea …Am facut un oras sa fie mandru ca il reprezint. Pentru inceput consider ca este mai mult decat suficient.


   7. Orasul tau fiind ? esti cunoscut in el ca MC ?


   Este vorba despre Drobeta-Turnu Severin, orasul ce l-am reprezentat prin primul meu proiect ce i-a si purtat numele: „Severin”. A fost piesa cu care am facut primul pas si sunt mandru s-o spun ca e ascultata cu placere !  Cunoscut in oras ca MC…ce pot sa spun…atat cat este necesar


   8. Ok Francezu, iti multumim pentru timpul acordat si iti uram mult succes in proiectele tale ! Ne mai auzim pe RadioONMusic!


   Si eu va multumesc pentru interviu si am un mesaj pentru cititorii vostri: Ascultati RadioOn si sustineti miscarea! Peace.