RadioONMusic va ofera un super interviu oferit pentru noi cu artista HONEY ! caruia ii uram cu acest prilej un calduros LA MULTI ANI , multa sanatate si fericire!

Citeste cu un click aici interviul !

1. Buna Honey ,in primul rand La Multi Ani ! ce mai faci ?

   Buna!Multumesc pt. urari!Ce sa fac….incerc sa ma obisnuiesc cu aerul de „20” ani .

2. Cand te-ai apucat sa canti si ce / cine te-a indemnat? 

   De cand sunt mica m-a incantat atat p mine cat si p cei din jurul meu,vocea mea.Asa ca toata copilaria mea a avut pe fundal glasul.Cand am mai crescut putin,am fost prima voce peste tot(gradinita,scoala).Vocea o mostenesc de la mama mea fiind de fapt har nativ.Pe masura ce anii au trecut,am reusit sa ma fac si auzita insa prea putin fata de ce imi doresc eu.Oricum,vocea e atuul meu in viata si nu voi abandona visul de a-mi fi auzita all over the world .

3. Care a fost primul party la care ai cantat ?

   Prima oara cu microfonu’ in mana am fost undeva prin ’97 cand impreuna cu inca 3 baieti incercam sa facem o treaba…cantam ceva gen cantece de petrecere ….si Gashka era prin peisaj atunci….da,km atunci.

4. Cum ar putea functiona mai bine acest proces de promovare a trupelor talentate? 

   …Intai ar trebui un proces mult mai atent si strict in selectia trupelor talentate fata de cele muuuuulte trupe „talentate”ce ingreuneaza cu mult motorul principal.

5. Ce crezi ca este mai important intr-un concert: prestatia artistului sau elementele conexe show-ului (coregrafie, interactiunea cu publicul)? 

   Cel mai important sau singurul lucru important pt. un artist vocal,este prestatia vocala a artistului.in cazul in care artistul este dansator sau jongler,bine inteles ca importante ar fi elementele conexe show-ului.

6. In afara de activitatea muzicala te mai ocupi si cu altceva?

   Am tot felul de ocupatii artistice pt incantarea sufletului meu….pictez,sculptez in lut….sunt genul d om ce scoate din k*t bici….

7. Te gandesti sa scoti un album in viitor ? sau o piesa noua pentru inceput dupa 5 ani ?

   Bineinteles ca da.am ceva idei.insa merge mai greu tinand cont k vreau de data asta sa sune totul cum vreau eu.

8. Ce nu lipseste din playlist-ul tau ?

   Muzica anilor ’80-’90.

9. Iti multumim ca ai acceptat sa ne vorbesti , doua Vorbe pentru vizitatorii RadioONMusic ?

   2 vorbe:LIVE FREE!!!FREE LOVE!!!VA IUBESC !!! PEACE !