J Saw - Artwork

În luna August a anului trecut am avut plăcerea să discutăm cu J Saw, chiar după momentul în care a fost recrutat în label-ul constănțean Paranoia13. Artistul ne-a vorbit atunci despre începuturile sale în hip hop, despre cariera lui de MC și producător și despre câteva planuri de viitor. Așadar, ne-am gândit să ne întâlnim din nou cu J Saw, de această dată pentru un interviu în format video. Totuși, acest interviu este unul diferit, căci ne-am axat pe anumite subiecte nu foarte întâlnite în interviurile din hip hop-ul românesc. Ca să fiu puțin mai explicit, m-am gândit că ar fi bine ca de acum înainte, aceste discuții să se axeze și pe viața personală a artistului intervievat, nu numai pe hip hop.

Sper ca acest stil de interviu să fie primit cu brațele deschise, de către voi, cititorii site-ului nostru și ascultătorii de hip hop românesc, motiv pentru care vă doresc vizionare și audiție plăcută!

*Îi mulțumesc lui Denis Costache pentru că s-a aflat în spatele camerei și pentru că s-a ocupat alături de J Saw de montajul interviului!