Cu o intarziere destul de mare pentru publicarea acestui interviu din cauza compilatiei RadioONMusic, astazi public pentru voi interviul cu Juice, un tanar artist din Zalau, care in curand pregateste un mixtape intitulat „Revolutie„.Va invit sa cititi interviul Juice pentru RadioONMusic.

1. Salut Juice, ai lansat in decembrie albumul „Lumea Noastra”, se bucura de succes?

Salutare. Da, asa este, am lansat in decembrie 2009 MIXTAPE-ul, Lumea noastra. Materialul a fost primit bine, parerile au fost diverse, a fost un material mai comercial, mai usor de digerat pentru o clasa mai larga de oameni.

2. Pentru necunoscatori, ce colaborari ai pe material pe partea de productie si mc ?

Pentru ca nu vreau sa uit persoane pe dinafara , colaboratorii,piesele si detaliile pot fi aflate pe www.juiceoficial.tk

3. A avut parte de o lansare undeva ? Sau doar pe portalurile hip hop ?

Doar pe portalurile hiphop deocamdata. Mixul a fost facut in joaca oarecum, ideea a venit pe moment, nu era ceva propus sa iasa , bine finisat ,piesele s-au inmultit odata cu aparitia noilor idei.

4. Unde il poate gasi lumea in momentul de fata, pentru a-l cumpara/downloada ?

Pe www.juiceoficial.tk se afla tot materialul la download gratuit, de asemenea se pot face comenzi pentru CDuri. Tot pe site se pot afla si materiale mai vechi.

5. Explica-ne si noua de unde ai ales numele de „Juice” ?

Numele vine de prin liceu, cand o ardeam pe terase, si cam toti din anturaj bagau bere, eu singurul mereu suc suc suc(juice)..si asta pana la un moment dat…

6. Versurile sunt o inspiratie a ta  ? Totul decurge din viata ta ?

Cand scriu textele, de obicei ma inspir din ce vad in viata reala, nu neaparat din ce traiesc eu. De multe ori relatez faptele si intamplarile unor amici sau ale unor persoane cu care am tangente.

7. Ce viitoare colaborari pregatesti ?

Colaborari nu am fixat deocamdata. Ce e drept, pregatesc un album pentru anul 2010, va include diversti artisti din noul val.

8. Care artist din peisajul romanesc crezi ca i se potriveste rolul cel mai bun ?

Eu ascult hiphop romanesc mult, imi place sa vad cum avanseaza noul val, nu pot sa zic ca am un artist preferat, dar Cedry2k cred ca e un reper bun in hiphopul romanesc.

9. Cand putem sa asteptam urmatorul album semnat Juice ?

Speram in cursul anului 2010.


10. Vei aborda acelasi stil pe viitor ? Sau vei „evolua” la noul stil hip hop ?

Pe mixtape-ul Lumea Noastra am abordat „noul stil” comercial si dimpotriva, pe urmatorul album o sa tratez un hiphop clasic, old, asa cum l-a facut mama natura la inceput, mesaj bine definit, subiecte reale si nu povesti de copii sau domnisoare.

11. Ce parere ai despre ascultatorii ’93, care nu se pot impaca cu gandul ca hip hop-ul „moare” prin noul stil ? 

Nu ma implic sa dau sau nu dreptate cuiva, celor din 93 sau astora de azi. Ideea e ca astia de azi pe langa noul hiphop asculta si house si dance si manele pe langa putin hiphop, de-asta ei nu digera ceea ce se numeste cu adevarat hiphop.

12. Ce nu lipseste din playlist-ul de acasa ?

Ascult mult hiphop romanesc, ascult copiii ce scot ceva nou si bun. As putea da exemple de genul : Cumicu, Pancarta , Sweb , Nasta, Tracku. Is multi care pot multe sa ofere pentru hiphop si am respect pentru ei.

13. Finalul iti apartine! Un mesaj pentru fanii tai si cititorii RadioONMusic.

Pace tuturor cititorilor, si sa asculte muzica buna, iar daca li se pare buna, sa cumpere albumul, sa nu profite doar manelistii de pe oamenii de rand.