Kheops şi-a început activitatea în domeniul muzical cu ceva timp în urmă, fiind pe atunci component al trupei Heroin.
Despre el ca artist puteţi afla mai multe din piese precum „Propuneri indecente” , „Un nou început” etc. , iar despre el ca om poate reuşiţi să aflaţi mai multe prin intermediul acestui interviu.
Kheops pregăteşte o surpriză în viitorul apropiat, dar până atunci puteţi asculta una dintre piesele pe care am obţinut-o din colecţia lui personală.;)
Vă doresc lectură uşoară şi audiţie plăcută! :)

1) Te-a schimbat în vreun fel prima dezamăgire din viaţa ta?

Kheops: Sigur, m-a învăţat să fiu mai atent la aparenţe şi la oamenii din spatele lor. Prima dezamăgire o consider ca fiind o lecţie de iniţiere în ale vieţii.

2) Ce părere ai despre lumea de azi?

Kheops: Lumea de azi? Vrei să-ţi zic ce părere am eu despre lumea de azi? Ei bine, lumea de azi e aşa… ca o amintire tristă a lumii de ieri şi ca o iluzie a celei de mâine.

3) Ambiţia te ajută să fii corect tot timpul sau te împinge către egoism?

Kheops: Sincer, una dintre marile mele ambiţii este aceea de a rămâne tot timpul corect, indiferent de circumstanţe. Mă mai lupt cu anumite gânduri ce mi-ar putea contura defecte, dar evit pe cât posibil să le pun în practică.

4) Care este cel mai frecvent gând cu care te confrunţi?

Kheops: Gândul că viaţa este prea scurtă pentru a reuşi să le cuprindem pe toate…

5) Cel mai mare sacrificiu pe care ai fi dispus să-l faci pentru o femeie.

Kheops: Nu ştiu dacă l-aş vedea neapărat ca pe un sacrificiu, ci mai degrabă ca pe un lucru care trebuie făcut pentru că aşa simţi. Din punctul meu de vedere, devine sacrificiu atunci când persoana în cauză nu a învăţat încă să se dedice trup şi suflet unei femei.

6) Spune-mi un lucru care te ajută să crezi mai mult în tine.

Kheops: Faptul că există un număr de persoane care se simt deranjate de prezenţa mea. :)

7) Vezi un viitor construit de tine sau construit de alţii?

Kheops: Mie personal mi-ar plăcea să-l construiesc singur. Dar, dacă se mai găsesc şi alţii care să mă ajute, nu-i nicio problemă, e loc pentru toată lumea. :)

Kheops – Muzica feat. Kreuzet şi Bogdan Ioan (2007)