Kreuzet, fost component al trupei Ilogic, pregăteşte pentru această primăvară lansarea primului său album solo, în acelaşi timp fiind şi producătorul mai multor artişti cu nume mari. Îi mulţumesc pentru ajutorul pe care mi l-a acordat în realizarea acestui interviu şi îi doresc mult succes în tot ce şi-a propus. Mai jos ai şi ultima sa piesa „Kreuzet – Un pic mai bine

1) Te laşi vreodată ghidat de intuiţie?

Kreuzet: Sunt o persoană foarte stabilă, în general, şi îmi place să fac totul cât mai calculat; dar sunt şi momente când mă las ghidat de intuiţie.

2) Spune-mi 3 factori benefici formării unui caracter puternic.

Kreuzet: Cei 7 ani de acasă, studiile şi anturajul, părerea mea, ajută la formarea unui caracter şi, în funcţie de ele, e puternic sau nu.

3) Atunci când trebuie să lupţi pentru a păstra ceva ce iubeşti, care este „arma” pe care o foloseşti cel mai des?

Kreuzet: Nu ştiu dacă am o “armă” anume, dar ştiu că atunci când iubesc pe cineva sau ceva, sunt în stare să mut şi munţii din loc pentru a păstra acea persoană sau acel lucru lângă mine.

4) Din punctul tău de vedere, ce influenţează limitarea evoluţiei omului într-un domeniu?

Kreuzet: Cred că un om poate fi limitat doar atunci când nu mai crede în el sau în ceea ce face. Dacă-ţi doreşti cu adevărat ceva, indiferent de domeniu, cred că poţi ajunge acolo şi nu există limite, ci doar bariere, care se sparg… mai uşor sau mai greu.

5) A reuşit vreodată o femeie să te schimbe în vreun fel?

Kreuzet: Fiecare persoană din viaţa noastră ne schimbă într-un fel sau altul, indiferent că e iubită, prieten sau părinte, cum şi noi, la rândul nostru, îi schimbăm pe ceilalţi.

6) Cum îţi păstrezi optimismul în situaţiile critice?

Kreuzet: Încerc să mă gândesc că e doar ceva de moment şi fac tot posibilul să rămân calm pentru a găsi o rezolvare. Toate se întamplă cu un scop.

7) În ce proporţie îi înţelegi şi îi susţii pe cei din jurul tău?

Kreuzet: Persoanele din jurul meu primesc toată susţinerea mea, iar legat de înţelegere… fac tot ce pot să-i înţeleg cât mai mult, chiar dacă e mai dificil uneori. Nimeni nu e perfect.

O piesă nouă de pe albumul meu solo, care urmează să iasă în această primăvară. Piesa este o colaborare cu Xeb, solistul trupei Vis-a-Vis. – spune Kreuzet pe blog-ul său.


Click AICI pentru download.