Ombladon, pe numele lui Bogdan Ionut Pastaca, a fondat in mai 1994 Parazitii, construind ceea ce avea sa fie una dintre cele mai reprezentative trupe romanesti de hip-hop. Pe langa albumele Parazitii, el si-a lansat si doua materiale discografice solo: „Condoleante” (2004) si „Cel mai prost din curtea scolii” (2007), ambele foarte apreciate pe piata muzicala autohtona.

Libertatea.ro: Cand ti-ai dat seama ca vrei sa faci muzica?
Ombladon: Prin 1992 cand mi-a cazut in mana o caseta cu prima trupa de hip-hop din Romania: „Vorbire directa”…

Libertatea.ro: La ce varsta ai cantat prima oara pe o scena si ce ai simţit după aceea? 
Ombladon: Prima data am cantat intr-o discoteca din Brancoveanu, „Disco Fun” se numea. Aveam 14 ani si ceva… Am cantat doua piese si a sunat ca dracu’, m-am dat jos, mi-am luat o bere si am uitat momentul.

Libertatea.ro: Poezii pentru pereti”, primul album Parazitii în 1995. Cat ati lucrat ca sa il inregistrati?  Dar la ultimul album cata munca ati depus, comparativ cu cel din 1995?
 Ombladon: Sincer nu mai tin minte cat s-a lucrat efectiv la „Poezii pentru pereti”. Si nici la „Slalom printre cretini”. Cred ca un an si jumatate la primul si cam un an la ultimul. Cred…

Libertatea.ro: Care este piesa ta de suflet din repertoriul Paraziţii? 
Ombladon: Piese sunt multe: Omul din lift, La interventie, Nr. 1, Vocabular extins, Emotii, Categoria grea, Slalom printre cretini, Din coltu’ blocului.   (continuare…)