Urban Groove

Urban Groove este o emisiune ce își lasă amprenta în hip hop-ul românesc, alături de Brugner care lua primul interviu în anul 2005. De-a lungul sezoanelor, emisiunea a fost transmisă pe diferite post-uri de televiziune, dar începând cu cel de-al patrulea sezon Urban Groove se va putea urmări momentan doar pe YouTube. Emisiunea nu va avea o frecvență stabilă, interviurile fiind realizate cel târziu la două săptămâni.

Suntem la cel de-al treilea episod din emisiunea Urban Groove unde îl avem ca invitat pe raku, artist de care noi suntem legați mai ales prin colaborarea din sezonul 3, acesta fiind o parte a acestei emisiuni.

Au trecut aproximativ 2 ani de la ultimul album raku, care se numește ”O să-ți placă” și este dinsponibil pe site-ul oficial al artistului. Venim cu vești noi în acest episod, unde raku a spus câteva cuvinte despre noul album pe care-l pregătește de 1 an. Se anunță un altfel de album față de ceea ce ați ascultat până în prezent, colaborările fiind alături de artiști surpriză pe care nu i-ați mai auzit alături de raku.

Abonați-vă la canalul nostru de YouTube www.youtube.com/user/unicstudio și veți fi primii care urmăresc emisiunea Urban Groove. Pe viitor, datorită abonării voastre, veți vedea Urban Groove mai repede cu o oră, înainte ca aceasta să fie publicată în mediul online. Mulțumim pentru că ne urmăriți!