Astăzi veți citi pe site-ul nostru un interviu cu Stripes, care în ultima vreme s-a remarcat prin diferite colaborări de pe cel mai recent material al său „Cuvinte Motrice„. Materialul a beneficiat de piese pe care artistul a lucrat alături de Cedry2k, Carbon sau Dragonu. Cum a început el sau care îi sunt planurile de viitor puteți citi în interviul acordat pentru BlackSheepSound.

mSc: Salut Stripes, ești un artist brăilean care convinge tot mai mulți ascultători de hip hop să-l adauge în playlistul lor. Când crezi tu că te-ai remarcat?

Stripes: Salut! Aș zice după și în timpul concursului „Ultimatum pentru Artă”.

mSc: Crezi că albumul „Cuvinte Motrice” ți-a deschis mai multe uși decât aveai până în momentul respectiv?

Stripes: Depinde la ce te referi prin mai multe uși. Dar da, este o schimbare în bine și mă bucur că lumea este receptivă.

mSc: Ce poți să-mi spui despre feedback-ul materialului? A fost primit cum te așteptai? Cel puțin câteva piese de pe youtube au strâns foarte multe vizualizări.

Stripes: Feedback-ul a fost super, iar concertul de lansare a fost beton! A fost plin Elephantul. Peste așteptări clar, oricum mă bucur că a ieșit cum a ieșit. Și le mulțumesc invitaților prezenți.

mSc: „Școala Veche” e pe drum, cum ai ajuns la acest nume și până la urmă care este data lansării mixtape-ului?

Stripes: Ai dreptate! „Școala Veche” e pe drum! Datorită unei vizite în vechea mea școală și aducerea aminte de cum era atunci. Școala mea generală fiind pe aceeași stradă cu mine și cam de acolo am început eu cu muzica. Nu e o dată stabilită exact, în decembrie e tot ce pot să spun momentan, mai sunt de tras piese și nu vreau să dau termen limită, poate se întâmplă să-l depășesc.

mSc: Cum te-ai decis să lansezi și un mixtape în același an în care ai lansat deja un album?

Stripes: Datorită feedback-ului albumului, bineînțeles! Inițial vroiam să-i dau drumu prin primăvară, februarie, dar mă voi apucă de albumul doi și vreau să stau pe el.

mSc: Ce fel de colaborări vei avea pe el? Ne-ai obișnuit cu Cedry2k, Dragonu, Carbon și alți artiști deja cu renume în România.

Stripes: Colaborări super tari și nu neapărat de la artiști cu un renume în România. Cu fratele Valescu voi avea, cu Stress, Savu (2MC Rasa Latină), Smoke și Elena Larion (pe un refren). Va fi super tare!

mSc: Vei susține câteva concerte de lansare pentru acest mixtape? Sau va fi doar pentru ascultătorii tăi?

Stripes: Inițial proiectul l-am gândit doar pentru ascultători. Depinde, să vedem reacția publicului. Încă mă gândesc la o lansare în București.

mSc: Cand te gandesti sa lansezi urmatorul tau album?

Stripes: Anul viitor, doar că spre sfârșit. Cel mai tare album de rap pe 2013! Și asta-i o promisiune.

mSc: Crezi că ai ajuns ca muzica ta să fie apreciată de un public larg? Ce crezi că ar trebui să învețe de la tine artiștii aflați în promovare?

Stripes: Ca la vrei să fii miliardar! Intrebăm publicul! Încă nu, dar o să fie. Să nu se lase ușor, totul vine cu timpul și să aibă atitudine!

mSc: Ce înseamnă pentru Stripes un concert în care sala este plină?

Stripes: Un concert șmecher! O organizare bună, o seară incendiară! Un show de nota 10.

mSc: Crezi că artistul schimbă muzica sau muzica îl schimbă pe artist? Mă refer la asta deoarece, mulți artiști sunt schimbați de muzică. În general cei semnați.

Stripes: Artistul schimbă muzica, iar muzica schimbă artistul. Cred în ambele, dar mai mult în artistul schimbă muzica.

mSc: Așteptăm cu nerăbdare mixtape-ul tău și-ți mulțumesc pentru interviu. În Încheiere un mesaj pentru vizitatorii BlackSheepSound.

Stripes: Cu plăcere. Super tare! BlackSheepSound din nou pe zonă! Stați geană că băieții au revenit pe treabă! Salut și numai bine!