Deoarece albumul sau „Nu strica muzica„, este unul dintre cele mai asteptate al acestui an, m-am gandit ca un interviu cu Subsemnatu va prinde foarte bine tuturor cititorilor nostri. In acest interviu veti putea gasi mai multe detalii despre album si chiar despre planul concertelor de viitor pentru promovarea materialului.

mSc: Salut Subsemnatu’, iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea la acest interviu, dar hai sa trecem la treaba sa vorbim despre albumul ce sta sa fie lansat „Nu strica muzica„.

Subsemnatu: Tot ce pot sa ti zic acum e ca sunt in faza de mix master, mai am sa iau cateva voci de le cativa MC si treaba e gata! Cu acesta ocazie tin sa multumesc tutor care au acceptat sa colaboreze la acest proiect solo, au dat o mana de ajutor si care SPER ca vor da in continuare, ca acest album sa ajunga la cati mai multi oameni.

mSc: De ceva vreme, lumea asteapta un album, de ce atat de tarziu a venit raspunsul afirmativ ? Au fost de vina albumele la care ai stat in spatele productiei lor ?

Subsemnatu: Da si nu…au fost multe materiale pe care le-am produs incepand de la instrumentale pana la master si am lasat munca la albumu meu, dar fiind plecat la drum, e greu sa faci hip hop cand nu prea ai un loc stabil, asa ca albumul „Nu strica muzica” a intarziat. Oricum nu a fost o treaba rea aceasta intarziere pentru ca am avut timp sa-l aranjez bine din toate punctele de vedere, de la negative pana la invitati.

mSc: Totusi este bine pentru toti cei care vor acest album ca urmeaza sa fie lansat. Dar as dori sa stiu cand ar putea fi programata ziua cea mare ?

Subsemnatu: Sincer sa fiu nu stiu exact data, dar ce pot sa-ti zic sigur este ca va fi lansat undeva prin august, septembrie 100% pe www.subemnatu.ro.

mSc: Iar pentru feedback-ul pozitiv pe care-l primesti zi de zi, ar trebui sa ne asteptam si la o lansare nu?

Subsemnatu: Clar. O sa fie una bine pregatita plus o sa fac tot posibilu sa aduc toti invitati de pe album, sa fie un show complet.

mSc: Mai nou artistii au un cerc de prieteni cu care colaboreaza, tu ce fel de colaborari ai ales pe acest album ?

Subsemnatu: O sa aflati in curand pentru ca pregatesc un spot video special de prezentare al albumului mai detaliat pentru internet.

mSc: Pentru ca stim cu totii calitatile tale in productia muzicala, alegi sa-ti produci singur piesele de pe album? Sau vor mai exista si altii care vor lucra pentru tine ?

Subsemnatu: La album acesta am folosit numai instrumentale produse de mine, dar am descoperit niste tineri beat makeri foarte foarte buni si o sa mai schimb „filmu”…putin.

mSc: Cate track-uri te-ai gandit sa beneficieze acest material ? Asta pentru ca mai sunt artistii/trupe, care lanseaza albume cu track-uri putine.

Subsemnatu:Intial am avut 15, dar in ultimu an am reusit sa mai fac inca 4,5 bucati si sa cooptez noi nume pentru acest album, asa ca lista s-a marit si cred ca o sa fie in jur de 22 de trackuri, poate chiar mai multe, multumesc Domnului pentru inspiratie!

mSc: Tocmai ai lansat cel de al treilea videoclip de pe albumul „Nu strica muzica”, la piesa „Reprezint”. Va urma si al patrulea videoclip sau poate mai multe ?

Subsemnatu: Urmeaza si al 4-lea si chiar mai multe, eu sper sa fac la toate piesele de pe album, oricum ce o sa apara in curand, va fi un clip in care ma prezint scurt, pot sa zic…pentru cei care nu ma cunosc asa bine, plus in cateva saptamani un alt clip cu omu Mic Gee din Olanda.

mSc: Hai sa vorbim putin despre tine, ce fel de genuri asculti inafara de hip hop si rap?

Subsemnatu: Cam orice…in fiecare zii caut samplinguri si asa am ocazia sa descopar niste melodii incredibile,vechi, dar care suna atat de bine si acum ..incat nici nu le mai „tai” pentru ca atunci chiar ca le-as „strica” si prefer doar sa le ascult.

mSc: Ai reveni sa locuiesti definitiv in Romania? Poate ai fi mai aproape de ascultatorii tai si poate mai multe concerte prin tara.

Subsemnatu: Dar eu locuiesc in Romania, asta e tara mea si va fi pana mor…poti sa zici ca sunt plecat intr-o calatorie in care sa ma regasesc, e bine din cand in cand sa pleci la drum sa cunosti altii oameni, alt mod de viata, asa incepi si tu la randu tau sa vezi situatia mult mai bine…stii vorba aia: cateodata de la distanta se vede mai clar! Cat despre concerte pregatesc un turneu de promovare al albumului in toata tara!

mSc: Un ultim mesaj pentru cititorii RadioONMusic.ro si ascultatorii tai.

Subsemnatu: Pace si armonie, atentie la Codexu Alimentar nu va mai duceti la legale si stati cu ocheanele pe www.subsemnatu.ro …in curand se vor intampla lucruri minunate acolo…Respect!