RadioONMusic va ofera un nou interviu pentru voi cu Uivalf .

 Pentru a citi apasati un click aici !!!

1. Buna Uivalf inainte sa-ti pun o serie de intrebari, ce mai faci ?

 Salutari de la Ploesti. Ca orice artist tanar , cu ochii in patru dupa noutati.

2. Sper ca noutatile le cauti la noi pe site nu? OK, glumesc! De unde acest nume Uivalf ?

 De acum incolo, fii sigur ca o sa arunc un ochi in fiecare zi pe site. Despre nume, e foarte simplu, numele meu din buletin fiind Flaviu si avand tracul numelor americanizate m-am gandit ca e foarte potrivit ca nume de scena numele meu din buletin, scris invers.

3. Despre piesa „Timpul trece” ce ne mai poti spune ?

  Cam orice poate spune un simplu ascultator, plus cateva „date tehnice”. Piesa e realizata in colaborare cu Dildo, Intrusu’ si omu meu din Tulcea, Stolo, cu care am lucrat pentru negativ. In mare parte, melodia face referire la trecerea timpului si cum aceasta trecere afecteaza un om. Si noi am avut o surpriza la studio, cand Intrusu a venit cu ideea de a schimba refrenul si a scris el ceva si ne-a rupt capu ce a facut omu si asa a ramas refrenul si de aici si colaborarea cu el.

4. Despre album, scolti unul ? Daca da cate piese va avea si ce colaborari vei avea?

   Am un plan ce include un E.P. Nu este totul pus la punct, dar este vorba de vreo 10 piese pe care sper ca voi colabora cu nume precum RimmeR, Antifon, Spilff Agent si ramane de vazut ce alte colaborari vor exista. Sa dau o data ar insemna sa ma arunc cu capul in ghilotina pentru ca habar nu am cand va fi gata, deoarece abia a fost inceput.

5. Ce te astepti sa se intample in viata ta odata cu aparitia albumului?

Ma astept ca atunci cand voi iesi si eu sa imi cumpar o paine de la colt sa apara o duduie buzata asa si sa imi spuna ca vrea sa ma duca in Tenerife sa cant numai pentru ea. Moloz. Sper sa fie apreciata munca mea, sper ca oamenii care critica sa critice cu cap, pentru ca este vorba de o munca la care ei nu se gandesc si pe care nu o iau in considerare, si de ce sa nu recunosc este vorba si de banii pe care ii pierd fara sa ii mai recuperez. Vorba unui artist „Facem muzica pe bani, dar pe banii nostrii”. Si de ce, sper sa vand macar 30 de exemplare de album. Macar colegii de clasa sa il cumpere. 

6. Daca nu ai fi cantat hip hop ce gen ai fi abordat?

Probabil ca daca nu as fi cantat hip-hop nu as fi cantat deloc. Nu ma vad facand alt gen de muzica. Probabil ca as fi vandut bilete la intrare la stadioane sau as fi facut comert cu petarde si artificii.
Serios vorbind, daca nu cantam hip-hop probabil ca acum eram pe productie.

7.  La o lansare te-ai gandit ?

   Bineinteles. Eu sunt genu de om mai pitoresc, deci daca va fi o lansare sigur va avea loc in Ploiesti. Clubul nu pot sa ti-l spun sigur. Dar ar fi o mare realizare daca as putea si as avea ocazia sa-l lansez prin alte orase, cum ar fii Cluj, Bucuresti, Timisoara, unde este o miscare destul de buna.
 
8. Mai exista in Ploiesti trupe care sa merite atentia publicului ?

Sigur ca da. E omul Antifon care pregateste albumul doi, la fel si omul Spliff Agent. Omu Francezu care vad ca face o treaba destul de buna. Si niste oameni destul de buni pe treaba lor, dar care mie personal nu imi plac, 6 Grade Crew.

9. Pe care dintre ei i-ai chema sa-ti cante in deschidere?

   Pentru un artist atat de bine clasat cum sunt eu, trebuie sa fie facuta o deschidere ca la carte, deci i-as chema si pe Antifon, si pe Spliff si pe Francezu. Ca 6 grade au ei concertele lor.  Dar probabil ca ei trei vor canta in concert, pentru ca vor fi invitati pe E.P.

10 .  Ceva videoclip care sa promoveze albumul va fi ? Daca da, va fi solo sau un feat. ?

   Inca nu imi bate gandu pana acolo. Sunt low buget. daca ar fi sa fie as vrea sa fie „un dublet” cu Andrea Antonescu. Unu din ala care incepe cu X si se termina cu doi de X.

11. De ce preferi Cluj, Bucuresti, Timisoara? De ce nu Suncuius ?

Cine e Suncuius? Nu am auzit de el, dar sunt sigur ca sunt multi fani rap acolo. Deci, Suncuius, asteapta-ma ca vin!
Ti-am zis, prefer Cluj, Timisoara, Bucuresti pentru ca acolo e miscarea cea mai buna si stiu ca macar nu o sa cant numai pentru mine ,pentru baiatu de la butoane si pentru fata de la bar care probail va fi beata rupta ca s-a plictisit pe parcurs.  

12. Care este artistul caruia ti-ar placea sa ii faci un instrumental ?

As pefera sa ii fac lui Eminem ca sa nu il mai zica lumea ca o da pe negative furate de la Dre, sau alti artisti. Nu stiu, sa zicem …. Cumicu.

13. Mersi ca ai acceptat acest interviu, spune ceva vizitatorilor RadiONMUsic !

  Multumesc si eu pentru intrebari, chiar mi-a facut placere. Pentru vizitatori, daca ai citit interviul asta si ai ras la vreun raspuns de-al meu sau ai zis „ce sufera bulangiul asta de el” arunca o ureche pe Timpul Trece. Fii liber! Oricum vezi tu libertate, profita de ea!