Vescan, unul dintre oamenii care au conturat hip-hop-ul din Cluj-Napoca. Un suflet de campion, cu un caracter de piatră; un om care trăieşte aşa cum simte.
Îi mulţumesc pentru ajutorul pe care mi l-a dat în realizarea acestui interviu şi-i urez multă baftă în atingerea ţelurilor propuse.

1. Ce apreciezi cel mai mult într-o ţară numită România?

Vescan: Numele…pentru istoria din spate! Şi mai apreciez(respect,iubesc) câţiva oameni…care puteau fi şi chinezi(nu neapărat români)…oameni ce-mi conturează ambiţia!

2. Care este visul tău nerealizat?

Vescan: Nu există vise nerealizate! Există vise la care nu munceşti destul sau ai impuse anumite limite! Chestiune de timp!

3. Cum ai reacţiona în cazul în care femeia pe care tu o iubeşti nu ar fi pe
placul mamei tale şi invers?

Vescan: Aş încerca să nu le intersectez drumurile! Dar dacă ar fi inevitabil să aleg…aş rămâne acasă…indiferent cine ar fi ea…:)

4. Explică-mi ce înseamnă pentru tine „respectul”.

Vescan: Sunt multe feluri de respect…respect primit în urma muncii tale…respect primit pentru persoana care eşti…respect pe interes…aici buzele celui care te respectă sunt perfect mulabile cu dosul tău…şi mai sunt multe feluri de respect pe care probabil nu le ştiu eu…oricum că tot vorbeam de mine…respect puţini oameni…se ştiu ei:)!

5. Care ar fi,în momentul de faţă,cea mai mare dezamăgire pentru tine?

Vescan: Să pierd pe cineva drag! Restu’ au rezolvare!