Zeze lanseaza in zilele urmatoare albumul „Testament” si cu aceasta ocazie i-am adresat cateva intrebari. Cititi interviul pentru a afla mai multe!

1. Salut Zeze ! Vei lansa zilele urmatoare un nou album. Ce ne poti spune despre acest lucru ?

Zeze: Salut! Este al 3-lea album al meu la care lucrez de vreo 2 ani si in sfarsit este finalizat.

2. Ce reprezinta pentru tine acest album ?

Zeze: Este cel mai bun album al meu de pana acum, sunt foarte mandru de cum a iesit totul si abia astept sa ajunga in mainile ascultatorilor. Acest album ma reprezinta 100%, asa cum sunt acum si de-a lungul anilor de rap… E un fel de concluzie care inchide pentru mine un drum si va deschide altul…De aceea se numeste Testament.

3. Cate track-uri va contine acest material ?

Zeze: Va avea 13 track-uri. 12 piese + 1 Intro.

4. Cu cine ai colaborat pe partea de productie si pe partea de mc’s ?

Zeze: De productie s-a ocupat baiatu’ meu Presto, cu care am pornit inca din 2005 Iadaici Records, el a produs 6 piese de pe acest album in timp ce 4 piese au fost produse de Dallas, un foarte bun prieten de-al meu din Oradea, si cu ocazia asta tre’ sa strig „StudioYes.ro” :). Alti producatori care au contribuit la acest material sunt DJ Bone, Inestetic Productions, DJ Tweety si Vitreg. MC-ii care vor aparea pe album sunt Presto, Wally, S.R.G., Mistic.

5. În ce mod il vei vinde ?

Zeze: In primul rand il voi scoate fizic. Cine vrea sa intre in posesia lui il poate comanda prin mail sau la id de mess: iadaicirecords. Am ales varianta asta clasica fiindca asta ma atrage foarte mult in tot procesul de construire a unui album. Daca nu am ceva palpabil in mana, cu coperta, cd etc… parca se pierde farmecul…

6. Vei face si o lansare sau un turneu ?

Zeze: O lansare va avea loc cu siguranta cam dupa o luna de la lansarea albumului.

7. Va urma si un videoclip la una din piesele acestui album ?

Zeze: Da. Saptamana viitoare va aparea primul videoclip pt acest album dintr-o serie de 3.

8. Ce ai de gând sa faci în viitor ?

Zeze: Sa dedic mult mai mult timp si energie proiectului Arkane Photography, proiect la care lucrez in paralel fata de muzica. Mai multe detalii despre Arkane Photography vor fi in curand.

9. Ce parere ai despre promovarea online ?

Zeze: Este cu doua taisuri. Partea buna e ca nu te costa nimic iar cea nasoala e ca sunt foarte multe persoane acum care fac muzica proasta si se bucura de mai multa atentie decat cineva care merita…Acum daca lasi un comment de bine tre sa iti las si eu unul de bine oricat de slab esti la mic…si uite asa multi au impresia ca sunt the next big thing…Si din cauza acestei promovari pe internet ducem lipsa de ascultatori, 90% din „hip hop-eri” acum sunt rapperi…Deci cui ii mai canti?

10. Cu cine ai vrea sa ai un featuring ?

Zeze: Niciodata nu am privit situatia asa…Mult mai multumit sunt sa fac un featuring cu un MC care mi-e prieten decat cu unul din alt oras pe care nu-l cunosc personal si doar canta bine.

11. O vorba de duh pentru fani si cititori ?

Zeze: Noroc.

12. Multumim mult !

Zeze: Si eu multumesc.

Vizitati: www.zezetestament.webs.com si www.iadaici.blogspot.com pentru mai multe informatii.