SickSound Crew Cover #2 (resize)

Colega noastră Tami Alexandra s-a luat la vorbă cu băieţii de la SickSoundCrew, mai precis cu The Bridge Committe ( Jazz 8, Kent Archie), In Extremis (Swift, Esra), Qishta şi producătorul Havana, doar Clue fiind absent din acest interviu.

De cameră şi de edit s-a ocupat Romeo Chivu, membru Triangle labs. Nu dorim să dăm mai multe detalii, vă lăsăm pe voi să le acaparaţi din videoclip. Vizionare plăcută!

Vrem sa le multumim tuturor celor ce ne-au sustinut de-a lungul timpului, celor ce ne-au ajutat cand am avut nevoie, (am vrea sa-i enumeram dar ne e frica sa nu uitam pe cineva si n-ar fi cinstit), celor ce au avut mintea deschisa si rabdarea sa ne inteleaga, celor ce nu asculta muzica superficial si nu in ultimul rand celor ce ne-au infrumusetat viata permitandu-ne sa le-o infrumusetam pe a lor prin ce facem. Multumim fratilor. Nu stim cum sa-i spunem: documentar sau interviu…stim doar ca am inceput sa stam de vorba intr-o seara cu Tami Alexandra, ni s-a alaturat si Romeo Chivu de la Triangle labs cu o camera si a iesit ce vedeti. Vizionare placuta!