In acest an, RadioONMusic.ro a oferit cititorilor numeroase interviuri in care ati putut afla mai multe detalii despre cariera sau viata personala a artistilor din hip hop-ul romanesc. Dupa un an in care RadioONMusic.ro a inceput colaborarile cu artistii din hip hop-ul strain, mai exact de peste ocean, speram ca anul ce va veni sa va putem oferi si cateva interviuri cu artistii straini.

Pe acest sfarsit de an, am inceput realizarea interviurilor video, speram ca am multumit pe toata lumea cu ele, deoarece noi suntem foarte incantati de acest proiect. Desigur, in 2012 dezvoltarea proiectului se va concretiza. Asadar, mai jos vom enumera interviurile realizate de RadioONMusic.ro in 2011.

Interviu Angeles (Video)

Interviu C.I.A.

Interviu Cosy (Video)

Interviu Santo (Video)

Interviu Karie

Interviu Tranda

Interviu CellBlock

Interviu creTzu

Interviu Drei Ros

Interviu Subsemnatu

Interviu Hannibal

Interviu Mitza (Estradda)

Iar acum intrebarea vine in felul urmator? Cu cine doriti interviu in 2012? Iar noi va promitem ca vom realiza toate dorintele voastre, deoarece cititorul este seful nostru (daca-mi permiteti sa spun asa). Anul 2011 nu a fost bogat in interviuri la fel ca 2010, dar speram ca in anul ce vine interviurile sa curga, iar voi sa fiti la curent cu tot ce misca in industria hip hop-ului romanesc.