J. Cole

j-cole-4-your-eyez-only-album-coperta

 În apropierea finalului lunii octombrie, vă informam în legătură cu succesul ultimului album semnat de către J. Cole: materialul respectiv este certificat cu dublă platină de către RIAA, pentru două milioane de unități vândute. Este vorba despre „2014 Forest Hills Drive”, care a fost lansat în urmă cu aproape doi ani.

 În prezent, J. Cole a revenit cu o nouă veste bună pentru ascultătorii săi, referitoare la activitatea sa muzicală. Artistul va lansa un nou material discografic, pe data de nouă decembrie a acestui an. Albumul este intitulat „4 Your Eyez Only” și lansarea va avea loc la exact doi ani distanță față de precedentul material.

 Se pare că noul album va beneficia de un tracklist format din zece trackuri. Acesta poate fi pre-comandat prin intermediul iTunes, la prețul de zece dolari. Cu toate acestea, numele pieselor nu sunt dezvăluite.

 Alături de anunțul respectiv, J. Cole a lansat un nou documentar. Producția video este intitulată „Eyez” și este realizată de către Scott Lazer. Vizionarea sa este posibilă prin intermediul Tidal.

 Acestea fiind spuse, vă doresc vizionare plăcută și vă invit să rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound pentru noi detalii!