JamalskiÎn acest sfârșit de săptămână, pe 14 august,  Jamalski va susține primul său concert în România! Evenimentul organizat de HipHopLive.roArea Brașov și Miliția Skate se va desfășura într-un cadru primitor, pe țărmul Mării Negre, în clubul Goblin din Vama Veche.

Accesul în sală va fi posibil începând cu ora 21:00, făcându-se pe baza unui bilet în valoare de 15 lei. Alături de artistul american pe scenă vor urca DJ LP, Kamikaze, DJ Lexi și Dubmunk.

Pentru cei cărora numele lui Jamalski este necunoscut, stilul muzical abordat de acesta combină hip hop-ul, raggamuffin-ul și jungle-ul, astfel artistul reușește să iasă din sfera delimitării genurilor muzicale. Jamalski a debutat în 1991, când a apărut alături de KRS-One, ca membru Boogie Down Productions pe una dintre piesele ce alcătuiesc tracklist-ul albumului „Edutainment”, și anume „7 DJs”. Ulterior acesta a lansat propriul său album intitulat „Roughneck Reality”.

Pentru acreditări de presă, parteneriate și alte informații vă este oferită următoarea adresă de e-mail: [email protected], e-mail-urile pentru acreditările de presă putând fi trimise până pe 12 august, inclusiv.

Distracție plăcută!