Pe 21 februarie, Club A a găzduit Concurs național de Slam Poetry. Mergând pe linia temporală, Slam Poetry a apărut ca o mișcare culturală în anii 80, pe tărâmul Statelor Unite ale Americii și s-a răspândit și în Europa. Slam Poetry Bucharest a ajuns deja la a patra ediție. Deviza acestui eveniment a fost: 

Exprimă-ți libertatea indiferent că ești slammer urban, politic, angajat social sau simplu slammer!

Probabil vă întrebați cum de am ajuns să scriem despre acest subiect. Răspunsul este simplu. Astăzi mi-a picat în mâini un articol din care aflăm că Jazz 8 (SickSound Crew) a fost câștigătorul acestei ediții și va reprezenta România la World Cup World Cup in Poetry Slam, în iunie 2013. Citind un review al concursului, am găsit următoarea reacție:

Jazz 8. Cine e? Ce face? Te lasă mut! Omul nu schițează pic de emoție pe urban slam. Merge la Paris reprezentându-ne în World Cup Slam Poetry!

Simțim mândrie, având în vedere a a fost declarat câștigător un reprezentant al mișcării hip hop din România. Nu ne rămâne decât să îi ținem pumnii în următoarea etapă a concursului.

Update: Am găsit și înregistrarea video a momentului ce a convins juriul că Jazz 8 trebuie să meargă la Paris. Vizionare plăcută!