Jedi

 Ieri, cei de la Jedi Mind Tricks au lansat intro-ul albumului „The Fallen And The Thief”!

 Trupa originară din Philadelphia a anunțat că după patru ani se reunește pentru a lansa un nou material intitulat „The Fallen and the Thief” care va fi lansat în luna iunie a acestui an prin intermediul Enemy Soil.

 Aceștia au fost foarte secretoși cu privire la acest material, oferind foarte puține detalii, printre acestea numărându-se numele și data lansării, iar ieri au făcut public intro-ul materialului, care ne face și mai nerăbdători.

 Fondatorii trupei, adică Vinnie Paz și Stoupe au anunțat că se reunesc pentru a lansa un nou material împreună, însă prezența celorlalți membri ai trupei rămâne un fapt necunoscut.

 DJ-ul/Producătorul Stoupe a părăsit trupa în 2011, lăsându-l pe Vinnie Paz și Jus Allah să lanseze albumul „Violence begets violence” cu alți beatmakeri. Între timp Jus Allah a părăsit trupa în 2014, iar fiindcă tracklist-ul albumului nu a fost făcut public, nu știm dacă întreaga formulă Jedi Mind Tricks va participa la „înfăptuirea” acestuia.

 Timp de două decade, Jedi Mind Tricks a devenit sinonim cu „underground hip hop”, iar albumul care urmează să fie lansat va fi o surpriză pentru întreg publicul ascultător.

 Audiție plăcută!