Dupa mai bine de 15 ani de la debut, Jedi Mind Tricks a devenit sinonim cu unii dintre cei mai tari din hip-hop-ul uderground. De la albumul lor de debut, „The Psycho-social” pana la cel de-al doilea „semnal” tras de acestia, „Violent By Design”, acestia au reusit sa isi cladeasca singuri, independenti de toti si toate, un nume pe scena hip hop-ului undergound, reusit sa vanda peste 400 mii de unitati, in tot acest timp. Condusi de venerabilul rapper, de asemenea foarte controversat, Vinnie Paz alaturi de partenerul sau de rime Jus Allah, grupul a nascut multe controverse pe scara larga in industria muzicala de peste hotare, dar totul s-a finalizat cu un succes de neegalat, avand in vedere independenta lor.

In ciuda aparitiilor rare in topul Billboard – top ce catalogheaza prezenta unui cantaret ca fiind faimoasa si apreciata de publicul larg – trupa Jedi Mind Tricks a tinut mereu sa respecte cerinta publicului restrans care ii asculta si le apreciaza muzica, tinandu-i mereu informati asupra evolutiei sale.

Pe data de 25 Octombrie, JTM pregateste lansarea albumului “Violence Begets Violence” avand amprenta marelui Vinnie Paz.

Astazi, avem onoarea sa va prezentam piesa extrasa de pe viitorul album, „Target Practice (Remix)” produsa de Shuko.