Afis J Rothenberg 3

Duminică, 2 iunie, ora 16.30 la Teatrul Evreiesc de Stat (T.E.S) vă invităm la spectacolul de poezie cu Jerome Rothenberg, marele poet american de origine evreiască-română, inventatorul spoken words – slam poetry.

Gazde vor fi dl Dr. Aurel Vainer – președintele Federației Comunităților Evreiești din România (F.C.E.R) și dna Maia Morgenstern – directorul T.E.S. Evenimentul va fi moderat de poetul Chris Tănăsescu, care va performa alături de Jerome Rothenberg și Maia Morgenstern poezii din volumul Mistici, hoți și nebuni, care va fi lansat la târgul de carte Bookfest 2013. Volumul este publicat în premieră în România de Casa de Editură Max Blecher, iar selecția de poeme, notele și traducerile sunt realizate de Raluca&Chris Tănăsescu. Spectacolul de poezie va fi încheiat de o scurtă sesiune de autografe și un cocktail.

Spectacolul este organizat de Federația Comunităților Evreiești din România, Teatrul Evreiesc de Stat, Margento, Slam Poetry Bucharest și finanțat de Departamentul de Stat al S.U.A și F.C.E.R. Mai multe informații despre Jerome Rothenberg puteți afla din interviul publicat în numărul viitor al revstei „Realitatea Evreiască” și pe pagina de facebook Slam Poetry Bucharest.