JerryCo - Iesi Afara (feat. Caddillac) (web cover)

Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio semnat JerryCo vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se vor bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe “Sânge Albastru”.

Ieși afară” este cea mai recentă piesă pe care artistul o prezintă pe canalul său de YouTube. Ea este realizată în colaborare cu Caddillac pe o muzică aparținând lui Agresiv și Tataee, cel care este responsabil și de producția piesei. Piesa a fost inregistrată în Pyramid Studio, de mixaj și masteraj ocuându-se cei de la INES Sound & Video.

JerryCo prezintă astăzi ““Ieşi Afară”, cea de-a doisprezecea piesă din seria lansărilor săptămânale de pe noul său album “Sânge Albastru”. Deşi toată lumea pare să se întrebe care va finalul acestei poveşti, artistul continuă să lanseze piesă după piesă la foc automat aducând ceva nou şi inedit cu fiecare track.

“Ieşi Afară” este un featuring cu Caddillac şi este produsă de Tataee, ambii fiind doi grei ai hip-hop-ului autohnton şi membri ai trupei B.U.G. Mafia. “Ieşi Afară” vorbeşte despre tinerii care o iau pe căi greşite pentru a fi “cool”, în rând cu ceilalţi şi despre greşelile pe care le fac unii copii pentru a se integra într-un anumit anturaj.

Pentru un adolescent, apartenenţa la un grup este printre cele mai mari realizări şi satisfacţii astfel că mulţi sunt dispuşi să facă diferite compromisuri pentru a fi acceptaţi în grupul respectiv. De aici şi duritatea limbajului cu care JerryCo şi Caddillac transmit mesajul piesei “Ieşi Afară”, un mesaj pozitiv ce îi îndeamnă pe tineri să deschidă ochii până nu e prea târziu şi să se reorienteze către şcoală.

“Ieşi Afară este o beletristică epică cu accente renascentiste şi un pic de romantism”… spune JerryCo imediat după finalul piesei când începe un clip inedit cu el şi Caddillac. Dar aceasta este doar o notă ironică şi caracteristică a artistului semnat la casa de discuri Sprint Music, care încheie cu un mesaj scurt şi la obiect: “Nu intra în căcat, fără costum de scafandru!”

“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se pot bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe album în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.

Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.