Jeru the damajaNu cred că mai este nevoie să fac alte prezentări în momentul în care spun că Jeru the Damaja & The Beatnuts vin în România, asta doar în cazul în care nu ești ascultător de hip-hop și nu ai auzit de ei vreodată. Însă, consider că aici nu au ce să caute astfel de persoane, motiv pentru care vă spun că aceași oameni care i-au adus în România pe Onyx și pe Swollen Members și anume Realbboys îi aduc acum și pe cei pronunțați anterior.

Evenimentul va avea loc pe data de 18 aprilie în clubul bucureștean Colectiv, intrarea fiind posibilă începând cu ora 22:00, pe bază de bilete. Acestea costă 30 de lei la presale și 40 de lei la fața locului. Dacă doriți să le aciziționați online, o puteți face de aici. Dacă nu, biletele sunt disponibile în librăriile Kyralina si Anthony Frost, iar, începând de mâine (17.03.2015) le veți putea cumpăra și din Ollie Gang Shop sau U-man (Romană).

Pe lângă Jeru the Damaja & The Beatnuts, în seara respectivă vor fi prezenți la fața locului și Tecko Starr alături de Dragonu’ Aka 47.

UPDATE I: Se pare că Flou Rege va fi și el prezent în seara respectivă!

Rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound și pe link-ul evenimentului pentru viitoare detalii!