Multi talentatul George Fotiadis, aka Basement Freaks, a scos pe piata piesa dupa piesa de mai bine de 10 ani la case de discuri precum Jalapeno, Goodgroove si Wack. Muzica lui are o tenta de sunet live, lucru ce se datoreaza faptului ca poate canta la chitara, bass si tobe.
Dupa mai mult de 10 viniluri lansate cu succes, 2 albume si numeroase dj-sets in mai toate tarile europene, sound-ul Basement Freaks ocupa un loc important pe scena underground a Funky Brakbeat-ului.

Acum este timpul sa iasa in public! Prin inetrmediul celor de la Goblin, Basement Freaks realizeaza pe data de 13 Octombrie un eveniment complex ce va avea in prim plan elemente de funky bassline.

Club Goblin si-a propus un program amplu de concerte si evenimente realizate sub denumirea de JOINTZ, menite sa aduca in public fanii muzicii mai non-comercial. Incepand cu data de 13 Octomrbie, in GOBLIN pe strada Smardan 30, fiecare editie va avea ca invitat un artist international din zona funky breaks, breakbeat, nu-disco, mash-up, funky bassline.