Seria de petreceri JOIntz a ajuns la a 3-a editie unde il avem invitat pe DJ Vadim. Va asteptam Joi 27 Octombrie in Club Goblin (Str. Smardan 30) incepand cu ora 22.00.

Nascut in Rusia si in prezent resident in Londra, Berlin si New York , DJ Vadim si-a construit reputatia de unul dintre cei mai respectati producatori independenti, fiind descris ca “unul dintre putini artisti care a creat ceva nou in lumea Hip-Hop-ului”

De-a lungul carierei, a lucrat cu o serie de artisti printre care si : DJ Krush, Stevie Wonder, The Roots, Prince, Public Enemy, Dilated Peoples, Kraftwerk, Sly and the family stone, Fat Freddys Drop, Super Furry Animals si Paul Weller, muzica lui fiind descrisa ca o combinatie de hip-hop, reggae, soul si electronica .

Desi cunoscut ca un artist underground, DJ Vadim a captat atentia si lumii corporatiste, producand muzica pentru Absolut Vodka, Nokia, Sin City, EA Sports si MTV, castigandu-si statutul de “artist care nu poate fi ignorat”.

Seria de evenimente JOINTZ este sustinuta de emisiunea Funk Electronique prezentata de The Gemini Bros. la Dance FM in fiecare luni seara de la orele 22.00. Emisiunea promoveaza muzica funk clasica (din anii 60-70) dar si nu-funk, ghetto-funk, electro-funk si pe langa mix-ul live prezentam si artisti, labeluri, partyuri atat din tara cat si de peste hotare.