A patra editie a seriei de petreceri JOIntz va prezinta un nume de referinta al scenei breakbeat: SLYDE. Va asteptam Joi 3 Noiembrie in Club Goblin (Str. Smardan 30) incepand cu ora 22.00.

Slyde pornesc la drum cu lansarea unui sir de “bombe” sub renumitul Label “Fingerlickin’”. De la debutul lor cu ‘Slippidy Slide’ pana la ‘Sex n Drugs’, sau la renumitul ’Kiss Kiss Bang Bang’, albumele lor au avut un success enorm in playlisturile XFM, KISS 100 & Radio 1.

Duo-ul si-a castigat reputatia atat prin re-edit-urile  si bootleg-urile innovatoare din DJ seturile lor cat si pentru piesele originale lansate mai nou sub labelul propriu SLYBEATS. Cel mai recent single ‘Move Ya Body’, din mai 2010, a stat pe locul 1 saptamani intregi, dominand topurile Beatport.

Abilitatile dinamice de DJ i-au facut doriti in cele mai cool cluburi si festivaluri din lume, in deschiderea Glastonbury pentru show-ul lui Annie Nightingale pe Radio 1, in turneele din Australia, Asia, Canada, in cadrul Glade Festival, Miami WMC, Burning Man – in San Francisco, in faimosul Womb Club din Tokyo. Simultan, duo-ul a facut furori pe scena londoneza unde activeaza constant in  Fabric, Matter & Ministry of Sound.

Capacitatea lui Slyde de a forta limitele a avut ca rezultat albumul “Everyone’s Entitled to our Opinion”, album ce includea pe lista de invitati nume ca MC Sir Real sau, colaboratorul lor de o viata, Jamaican MC Lady Posh. Albumul a primit cele mai interesante aprecieri ca “An Aural House Party” (IDJ), “Exploring the outer reaches of Filthy Crunkin Electro” (DJ mag), iar cei doi au fost numiti “The New Kings of Electro Sleaze” (F*@K! magazine)

After: Amon