JonwayneJonwayne a lansat un nou material, care ar putea fi și cel din urmă, intitulat „Jonwayne is Retired”.

Iată că după ce săptămâna trecută a fost făcută publică „Minerals & Gems”, care beneficiază și de un videoclip, care poate fi vizionat aici, iar tracklist-ul EP-ului menționat mai sus a fost afișat, a sosit și ziua lansării acestuia în mediul online.

Pe 28 aprilie producătorul și MC-ul american Jonwayne a lansat cel de-al treilea EP al său. Acesta conține 5 piese și poate fi cumpărat de aici.

Probabil vă întrebați dacă acesta se va retrage, însă înainte să văd răspund la această întrebare vi-l voi prezenta, deoarece sunt sigură că multora numele acestuia nu le este familiar.

Jon Wayne (cunoscut ca Jonwayne) a apărut pe scena hip hop-ului în 2008 prin intermediul clubului din Los Angeles – Low End Theory, urmând ca mai apoi să se dezvolte ca „epicentru” al unei noi generații de beat-makeri.

Mai întâi acesta a fost cunoscut ca producător, lansând și materialul său de debut intitulat „Browser”. În același an acesta a fost remarcat de către Butter Wolf, membru Stones Throw Records, alături de care a semnat pentru a înregistra un alt album, însă de această dată în postura de MC.

Acesta s-a pus îndată pe treabă pentru a-și face numele cunoscut, astfel lansând compilația „Cassette”, care conține materialele „Cassette”, „Cassette 2” și „Cassette 3”, se pare că acestea nu au fost planificate, însă odată lansate, au dezvăluit capacitățile sale. Pe lângă acestea, Jon a mai lansat câteva EP-uri, mixtape-uri și albume.

Ei bine, nu este cert faptul că MC-ul s-ar retrage din sfera muzicii rap, însă zilele acestea a postat o imagine destul de sugestivă pe pagina sa de facebook, pe care-o puteți vedea aici. Artistul a susținut și următoarea afirmație:

“Pay attention: Jonwayne Is Retired. He is no longer making beats. Or rapping. He is not writing rhymes. There will be no clever contemplation. No new flips of phrase; no witty banter. Your brain won’t try to keep up. Jonwayne Is Retired.”

Așadar, trageți voi concluziile.