Kendrick Lamar – Bitch Don't Kill My Vibe feat. Jay-Z (Remix)

Unul dintre albumele care au impresionat cel mai tare în Hip-Hop anul trecut a fost cu siguranță materialul „good kid, m.A.A.d city” semnat de Kendrick Lamar. Astăzi artistul lansează remixul uneia dintre piesele mele preferate de pe acest material, „Bitch Don’t Kill My Vibe”. Pe acest remix, Kendrick (No.1 Hottest MC în topul MTV) își arată încă o dată potențialul de a revoluționa modul în care privim Hip-Hop-ul în ziua de azi și de a  chimba modul superficial de gândire al multor artiști ajunși în topuri.

I’m lookin’ to be the God MC
You look at my hat and see thorns there
I look at the game and see porn there
I’m fuckin’ this industry hard.

Remixul are ca invitat un nume foarte mare în muzică, cu o carieră impresionantă în spate: Jay-Z. Iar combinația dintre talentul lui Kendrick și experiența lui Jay-Z sună foarte bine pe instrumentalul semnat de Sounwave și mixat de Ali. Jay-Z continuă ideile prezentate de Kendrick Lamar pe prima strofă și demonstrează încă o dată că și la 43 de ani este la un nivel extrem de ridicat și are un cuvânt foarte greu de spus în Hip-Hop.

Up in the clouds, me and my spouse
Rumors on the ground gettin’ too loud
Please turn them shits down, can’t hear myself think
Turbulence, shit, almost spilled my drink.

În concluzie se poate spune că cei doi MC au reușit din nou să ne încânte cu o piesă demnă să fie ascultată pe repeat, iar „vibe”-ul pe care îl ai după ce o faci, este cu siguranță unul pozitiv. Melodia continuă aceeași linie de pe „good kid, m.A.A.d city”, material ce tocmai a primit discul de aur în SUA pentru vânzări de peste 500.000 de unități. Fără alte prezentări suplimentare, vă invităm să ascultați remixul în cele urmează. Audiție plăcută!