După piesa „Franjuri”, cea care dă numele viitorului material realizat de Keri și Nimeni Altu’, lansată anul trecut printr-un videoclip și piesa „De atâta vreme” lansată săptămâna trecută, astăzi avem posibilitatea să ascultăm o altă piesă de pe materialul realizat de cei doi.

 Ca și în cazul piesei „Numai una”, prezentă pe precedentul material Nimeni Altu’, intitulat „De la fereastra dărăpănată”, piesa lansată astăzi cuprinde versurile unei poezii, fiind un omagiu pentru creator. De data aceasta este vorba de poezia „Tare-am fost”, realizată de Virgil Carianopol, alături de care Nimeni Altu’ își aduce propriile versuri.

 Pe lângă instrumentalul piesei, Keri, a lucrat la mixaj și masterizare alături de eTas, Nimeni Altu’ și sek93. Aceasta este cea de-a patra piesă în ordinea celor aflate pe viitorul album.

 Coperta materialului pe care o vedeți mai sus este realizată de Florin Ghebosu, cel cu care Nimeni Altu’ a colaborat și pentru precedentul material.

 Faptul că acestea sunt lansate în acest ritm presupune că lansarea materialului este aproape, lansare despre care vă vom aduce mai multe informații în momentul în care acestea vor fi disponibile.

 Audiție plăcută!