Keri

Cred că este cel de-al nouălea material ce urmează să fie lansat în acest an, pentru hip hop-ul românesc. Se pare că artiștii din țara noastră au de gând să ne încânte auzul cu mult mai multă muzică, ceea ce poate doar să ne bucure. Ei bine, după cum ați putut citi și în titlul acestui articol, Keri se pregătește de lansarea unui nou material.

Anunțul l-a dat însuși artistul, pe pagina sa oficială de Facebook, motiv pentru care vă invităm și pe voi să îl citiți:

Pagina asta e moarta de ceva timp si cred ca eu sunt „mort” pentru multi dintre ascultatori. Partea proasta e ca am lipsit prea mult din peisaj si ma judec aspru pentru treaba asta. Dar partea buna e ca din toamna imi pregatesc revenirea cu un album 100% hip-hop pe care veti intalni artistii vostri preferati pe instrumentale de-ale mele pe care le-am facut in perioada asta a anului in care mi-am definit mult mai bine stilul. E un album mult mai matur in care ma implic si ca subiecte ale pieselor si am foarte mare incredere ca-l veti primi cum se cuvine. Va salut pe toti care mai stati pe aici !

O să revenim cu mai multe detalii în momentul în care o să le aflăm! Rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound!