Fii ochi si urechi, deoarece urmeaza un nou mixtape marca SuneteSubSol.ro. Primul volum era lansat prin 2008, dar mai multe detalii ai mai jos, direct de la sursa.

In 2008 se lansa materialul Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.1, primul dintr-o serie care se dorea sa reuneasca periodic artisti consacrati si artisti la inceput de drum sub aceeasi emblema. Acesta a fost realizat in colaborare cu Nostradamus si mixat de DJ Hash, si a continut piese din partea unor nume ca: C.I.A., Rappy, DOC, B.R.G, Acid, NORD, Fratziman, Ceilalti, Vescan, El Nino, Maiccec & Phossilah, Gradu Zero, OCR, Yalla, Rey si Adapter, si numai. Pentru tracklist si download click AICI.

Primul volum din acest proiect s-a bucurat de succes si a fost downloadat in prima saptamana de 10.000 de persoane. Insa, din diferite motive nu s-a revenit imediat cu vol.2

Acum in 2011, s-a hotarat reluarea acestui proiect, iar volumnul 2 al mixtape-ului Sunete din Sub.Sol bate la usa! Prima piesa ce promoveaza materialul este Knox feat. Pazzo – Inca Mai Putem.

Tracklist-ul mixtape-ului precum si alte detalii vor fi anuntate in decursul acestei luni. Momentan va dorim auditie placuta!

Knox feat. Pazzo – Inca Mai Putem
Text: Barzoi / Pazzo
Productie: Sez
Scratch: DJ Nasa
Inregistrata la studioul “Fara Logica
Mix / Master: Bogdan “Baros” Constantinescu