1014377_725030184187272_93050621_n

Dacă nu aveați prea multe așteptări de la această zi de duminică, ei bine , ar trebui să vă mai gândiți o dată. De ce îmi susțin cu atât de multă siguranță afirmația? Pentru că astăzi, binecunoscutul Krem a lansat primul single, intitulat „Drujbe”, de pe următorul său material solo, Show a la Krem (Vol. II). Artistul a anunțat că lansarea acestui nou material va avea loc anul acesta, neștiindu-se încă o dată exactă. Se pregătește, însă, o surpriză pentru fanii acestuia, întrucât noul album va veni la pachet cu Show a la Krem (Vol. I), ce va conține toate piesele lansate de Krem de-a lungul timpului, unele fiind chiar de negăsit pe internet.

Premiera a avut loc astăzi, după cum susține artistul, ”în timpul drujbei de duminică”, și este însoțită de un artwork sugestiv și caracteristic stilului cu care Razvan Alexe ne-a obișnuit de ceva vreme. Așadar, mulțumirile pentru grafică sunt îndreptate către Pooshtioo Graphix și Cosmin Antohi de la Junky Size. ESQU a fost cel care s-a ocupat de instrumentalul piesei „Drujbe”, Dj Undoo fiind responsabil pentru mix și master.

A demonstrat ca are talent, a dat cu pace rapperilor din underground, a servit rap de calitate “Aici sau la pachet” si a aratat ce frumos se poate imbina actoria cu hiphop-ul. Astazi, KREM, zis Razvan Alexe, lanseaza in premiera la HipHopLive piesa Drujbe – „o prajeala audio” ce anunta lansarea primului material solo al artistului – „Show a la Krem (vol. I & vol. II)”. Volumul I contine piese ce au aparut de-a lungul anilor, piese ce se gasesc pe youtube sau pe care le-am fredonat impreuna la concerte. Al doilea volum este format din bucati noi-noute, care promit sa devina „slagare” la fel ca cele din prima parte, Drujbe fiind una dintre ele. „Show a la Krem” inseamna mai mult decat cele doua volume, este un stil, un concept, este intruchiparea unei iubiri pentru actorie, pentru rap, este nebunia dusa la nivel de arta…

O combinaţie de teatru şi rap atunci când vin la mic,
Ceva la care Stanislavski şi Tupac ar da like.

Vă lăsăm, așadar, în compania drujbelor lui Krem, cu mențiunea că această piesă va fi cu greu scoasă de pe repeat pentru o vreme. Audiție plăcută!