krem_feat_adina-doare

Nu mai este niciun secret că artiștii rap scriu versuri având că subiecte propriile experiențe de viață. Este și cazul lui Krem care a lansat astăzi piesa ”Doare”, în colaborare cu Adina (ex-Heaven). Povestea melodiei ilustează o parte din copilăria tânărului artist.

Producția a fost asigurată în studioul Mango, muzica fiind realizată de Dorian Oswin (Ionescu Ovidiu Dorin) și Mihai Gruia. Pe partea de text, Krem a primit sprijin din partea lui Dorian Oswin și Mihai Gruia. Orchestrația a  fost asigurată de Dorian Oswin, Idu Andrei și Papp Eberhard Cristian.

Kren declară:

”Doare” s-a născut din dorința de a realiza un ‘follow up’ al single-ului ”Cand Răsare Soarele’‘. În laboratorul de producție, sub egida Mango Records, Dorian Oswin a venit cu propunerea de instrumental. Am realizat împreună că necesită o temă ușor atipică stilului meu, mai serioasă, mai autumnală. În procesul creației, m-a răscolit o stare demult apusă, dar neconsumată, legată de relația cu tatăl meu. Acum am 25, sunt bine, familia mea e bine, a lui la fel… Am scris însă piesa pentru că nu am atacat niciodată serios subiectul, iar acum se pare că m-a ales, a vorbit un demon lăuntric. Nu mai țin legătura cu tata, știu doar că e fericit alături de ai săi. Regret că nu a rămas alături de noi, fiindcă aș fi avut ce învața practic de la el, țin minte că era bărbat mișto, cu stil. Altfel, mulțumesc mamei că și-a însușit cu mega succes și rolul de tată, Aidei, soră mea, familiei și rudelor pentru educația aleasă și sprijinul acordat. Ideea colaborării cu Adina, pe care am îmbrățișat-o cu drag, a venit din partea echipei Mango, după ce am ascultat refrenul puternic pe care ea l-a înregistrat. Sunt foarte încântat de produsul final, mă bucur că ne-am unit forțele! Dedic piesa tuturor celor care au trăit sau încă trăiesc din nefericire, astfel de drame. Pace!

Audiție plăcută!