Airfield

 Știm cu toții că în această vară va avea loc Airfield Festival – un festival care adună reprezentanți ale mai multor genuri de muzică, și din țară, dar și din afara acesteia.

 Astăzi a fost afișat line-up-ul complet pentru această ediție a festivalului, oferindu-ne 70 de proiecte muzicale, 3 scene și 4 zile pline de muzică!

 Până astăzi știam că la capitolul hip hop străin erau prezenți R.A. The Rugged Man, Mobb Deep, The Four Owls și The Doppelgangaz.

 Vă ofer încă un motiv să fiți prezenți la festival, odată cu afișarea line-up-ului complet a devenit vizibil faptul că și KRS-One va urca pe una din cele 3 scene din Cisnădie. Pe lângă acesta, va fi prezent și duo-ul suedez Professor P & DJ Akilles.

 Pe pagina de facebook a evenimentului puteți vedea întreaga listă a „protagoniștilor” festivalului.

 Vă reamintesc că prețul biletelor a crescut, fiind de 219 lei, așa că grăbiți-vă să cumpărați bilete, deoarece prețul acestora va ajunge la 269 lei pe 29 iulie.

 Până la data desfășurării festivalului, au loc evenimente de promovare, iar următorul este cel de pe 7 mai din București, care vă promite o zi specială de hip hop alături de Dope D.O.D, Vlad Dobrescu și K-Lu în clubul Colectiv. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.