Pentru o seara incendiara, alaturi de Aforic, Deliric 1, DOC-torul, Chimie si multi altii, va asteptam Miercuri, 27 Aprilie in Club Wings pentru cateva ore de muzica buna. La intrare vor fi puse la vanzare CD-uri cu Mixtape-ul „FIUL OMULUI” ce va fi lansat in acea seara, pe scena Clubului Wings.
Mai multe informatii aveti, below!

“Miercuri, 27 Aprilie, ora 21:30 in Club Wings din capitala va avea loc lansarea Mixtape-ului “FIUL OMULUI” semnat AFORIC mixat de GRIGO. O sa apara pe scena si CTC (Deliric 1, DOC, Vlad Dobrescu), Axes, Chimie. Warm up asigurat 100% de DJ Sauce. Intrarea se face la ora scrisa pe afis. Se vor gasi CD-uri de vanzare la intrare la pretul de 20 RON.
Dau cu pace pentru Adverss pentru afis.
Va astept pe toti!
Big up
PS. Piramida din poza nu are nici o legatura cu organizatii secrete de tip Illuminati sau Masonerie. E doar Piramida geometriei sacre.”

Pentru o gestionare mai buna a celor care vor fi prezenti la eveniment, va sugerez sa dati un click pe optiunea „Participa”, aici.

Din pacate, concetul Aforic a fost amanat, urmand sa fie reprogramat in cel mai scurt timp. Ramaneti alaturi de RadioOnMusic.ro pentru eventualele informatii legate de eveniment.