542746_566477020031666_1287107262_n

“Dupa concertele din cadrul turneului “Tabu” realizate in tara, ALAN & KEPA revin in Bucuresti cu un concert ce va avea loc in clubul Kulturhaus pe 28 martie incepand cu ora 22:00.

Invitati la concert vor fi Stres si Cerbu iar de warm up-ul evenimentului se va ocupa Dj Grewu’

Alan (Anghel Alan) impreuna cu Kepa (Pirvu Dan) pun bazele studio-ului PacPac in anul 2006, insa din cauza factorului financiar au mai durat 2 ani pana la deschidere. Au urmat 3 ani de “antrenamente” in care au fost inregistrate peste 150 de piese solo (ALAN / KEPA) dar si impreuna sub numele de ALAN & KEPA.

In anul 2011 incep sa lucreze la albumul “TABU” iar in paralel lanseaza pe internet cate o piesa la fiecare 2 saptamani. Au urmat si 3 videoclipuri ( “Japca”,”Asalt” ft. Estradda&Qishta,”Macadam”).

Anul 2012 incepe cu videoclipurile “O ultima speranta” ft. DOC si “Atac cerebral” ft. Chimie & Dj. Undoo realizate de Trandafilm, acestea fiind colaborari ce apar pe albumul “TABU”, album pe care ii mai gasiti pe Subsemnatu, Karie, Estradda, Stress iar la productie pe DOOT, Fanas, Span, Sonny, Kov si bineinteles ALAN & KEPA.

In vara aceluiasi an apare videoclipul piesei “Sar catele” , piesa realizata de ALAN & KEPA impreuna cu DOC, STRESS, CERBU’, DELIRIC, avand acceptul casei de discuri NoHatsNoHood din Anglia pentru a folosi instrumentalul. Piesa dar si videoclipul au fost realizate doar pentru internet din pasiune”