A venit momentul sa va dau cateva detalii in plus despre lansarea albumului lui Praetor, respectiv „Restul pastreaza restul„.

Asa cum v-am spus si acum ceva timp, Praetor isi lanseaza noul album pe data de 26 noiembrie, si tot atunci va avea loc si concertul VeritaSaga.

Surprins de natura volatila a industriei hip hop (fie el underground sau nu), am decis sa ma asociez cu Dharma Creative concepts&events si sa lansez albumul in cadrul eventului de la 26.11.2011, denumit sugestiv Contraste.

Va fi un event cu nume bune, din diferite genuri contemporane, pe care le savurez si sunt sigur ca nu sunt singurul. Locul unde se va desfasura este Atelierul de Productie. Nu stiu cum vedeti voi asta dar, eu unul sunt satul de lansari de hip hop, joi sau duminica. Cred ca muzica hip hop e indeajuns de buna pentru o lansare sambata seara, mai ales daca dupa lansare petrecerea continua, in acelasi loc, cu muzica tare, pana dimineata (am mentionat ca preturile la bar sunt foarte ok?). Daca pretul intrarii e o grija pentru voi, io zic sa uitati si de aia (ideea e sa fiti cati mai multi la concertul Veritasaga si lansarea mea de album, nu sa facem din asta un eveniment exclusiv).

Asadar, nu lipsiti de la concert, pentru ca se anunta a fi unul foarte reusit! :)