6179_220142631443248_555923234_n

Pe 21 decembrie in Club Colectiv, Big Blunt si Afo lanseaza primul EP – Original, nu oricum ci in cadrul unui show emblematic sustinut de rapperul si producatorul Ill Bill!

Materialul Original reprezinta lansarea producatorului Big Blunt si beneficiaza de experienta muzicala acumulata de Biggie de-a lungul anilor trecand prin stiluri diverse de la metal extrem pana la soul, funk, dub si rap. 2013 este anul de lansare a unui produs muzical 100% marca Big Blunt cu Afo ca MC de baza si invitati cu inspiratie si flow: K-Gula, raku, Kluster (Shadowbox), Vali Umbra (Subcarpati), Oana Puscatu si Batz (Rotopercutor) la platane. EP-ul, pe stilul bass music, contine 6 piese insotite de intro si outro, primul single extras de pe material – Sa vezi ce-ti fac cu Afo se gaseste pe canalele oficiale.

Big Blunt si invitatii Afo, K-gula, Kluster (Shadowbox) si Oana Puscatu v-au pregatit pe 21 decembrie un show live la fel de original ca tot materialul, cu Dan Basu la visuals, plus o colectie limitata de tricouri by Krack – brand de streetwear autohton.

Visuals – Dan Basu