Celalalt

După ce și-a lansat materialul pe data de 5 Septembrie în București, unul dintre membrii trupei Ateliere de Creație și anume Celălalt vine cu ”961” și la Pitești.

Vineri 12 septembrie in Champions Pub din Pitesti va avea loc lansarea albumului „961” semnat Celalalt, membru Ateliere de creatie. Un album la care s-a lucrat intens in ultimul an, un album sincer, variat si care vine ambalat intr-o maniera inedita.

Este un album ce se recomanda de colectie prin continut si prin infatisare. Pentru prima data un album vine impachetat diferit, fiind un adevarat medicament pentru zilele pe care le traim. Cu ajutorul unor oameni dragi fara de care nu ar fi fost posibila aceasta diferentiere, s-a reusit crearea unui album distinct invelit intr-un ambalaj unic pentru industria muzicala din Romania.

Albumul va fi disponibil la concertul de lansare si aici: [email protected]

Vineri se va desfasura o lansare speciala in cadrul careia este asteptat orice ascultator de muzica buna. In contextul lansarii celui de-al doilea album solo, Celalalt a sintetizat toata munca intr-un disc compact de 21 de track-uri, unde fiecare in parte reprezinta o combinatie fina de stari, idei si munca.

Invitat: Omu Gnom, Faust și Mișu

Lansare Celalat 961
Champions Pub, Pitesti
Vineri 12 septembrie 2014
Orele 22:00
15 ron