afis

Să înceapă numărătoarea inversă! Am realizat un interviu cu băieții de la In Extremis, am prezentat o piesă în premieră de pe albumul „Țara Minunilor”, acum este timpul să vă oferim toate detaliile legate de concertul de lansare de pe 20 iunie din B52. Unde mai pui că va urma si un concurs prin care vom trimite 4 cititori BlackSheepSound.ro pe gratis la eveniment? Vă prezentăm în cele ce urmează comunicatul oficial.

Pe 20 iunie, ora 21, în Club B52, In Extremis are concertul de lansare a albumului “Țara Minunilor”, organizat de SickSound Crew și Slam Poetry Bucharest.

In Extremis este o trupă membră în labelul SickSound Crew, formată din Swift – Bogdan Buciu & Esra – Adrian Ulescu, care face parte de câțiva ani din noul val de cultură urbană ai cărui exponenți exprimă autentic și artistic căutările și asteptările tinerilor de azi.

In Extremis îi are ca invitați pe SickSound Crew, KaTaNa, Praetor, O.NReiki, Smokey & Krem cu care au colaborat pe diverse melodii din album.

Albumul “Țara Minunilor” vorbește despre viața de zi cu zi a tinerilor din România, despre lucrurile care ar trebui să fie normale într-o societate democratică, dar care sunt distorsionate de funcționarea anormală a sistemelor politice, economice și sociale. Are un mesaj puternic al tuturor tinerilor care doresc să trăiască decent, dar nu reușesc datorită compromisurilor pe care sunt nevoiți să le facă. În aproape toate melodiile regăsim întrebarea dacă acest lucru ne afectează conștiința sau nu. Singura melodie care iese din tipar și vorbește despre relația și intimitatea unui cuplu este “Știu ce-ți place” – feat. Praetor. Videoclipul acesteia va fi lansat pe 10 iunie, So Stay Tuned!

Au fost lansate deja piesele Frați de cruce, Depinde de tine și de curând Prolog pe Bronews și “Singur” pe BlackSheepSound. Le puteți asculta pe channel-ul oficial youtube In Extremis. Albumul va fi disponibil pentru descărcare începând cu data de 13 iunie.

Ca producători muzicali au lucrat cu Megiddo pentru track-ul “Prolog” realizat cu Cătălin (COMA), cu Spot pentru track-ul “Singur” realizat cu El Nino, Ceinaru Beats pentru “Știu ce-ți place” realizat cu Praetor precum și cu Dallas, Span, Havana și Kenzo iar masterul și mix-ul au fost realizate de Benzen.

Veniți la concert să vă distrați și în București ca în vacanță! Bere bună și atmosferă în B52 ! Virgil și Alexandra ne garantează !

Întrebarea noastră este: tu ce faci pe 20 iunie?

Pagina evenimentului pe Facebook