SR-v1

BlackSheepSound în colaborare cu HardCore Hooligans vă invită la un nou eveniment în Heaven’s Hell din Constanţa, de la care nu aveţi voie să lipsiţi şi cu siguranţă nu o veţi face deoarece este vorba despre lansarea „Silent Regis„. Da, Kazi Ploae şi Silent Strike vor vizita Constanţa pentru a lansa cel mai recent material lansat împreună, totul pe data de 17 mai.

Evenimentul va începe la ora 22:00, iar preţul unui bilet va fi de 20 ron.

Silent Strike şi Kazi Ploae şi-au câştigat până în prezent un public foarte larg, dar nu doar datorită pieselor excepţionale realizate împreună, ci şi pentru atmosfera pe care o creează în concertele lor, aceştia ridicând publicul în picioare pe tot parcursul concertului. Dar să vorbim puţin şi despre Kazi Ploae, care pe o lungă durată de timp, a luat o pauză din activitatea muzicală, iar dupa albume care au impresionat fanii, cum ar fi „Gorgone„, „Hârtie de împăturit muntele” şi colaborările cu Specii pe „Ameninţarea maimuţei” şi „Imperiul Lianelor„, artistul a revenit cu noutăţi, anunţând materialul „Silent Regis„, care cuprinde un numar de 5 piese, printre care o singură colaborare cu Bean MC, pe piesa „Focuoglu„. Trecând la Silent Strike, putem spune că nu avem foarte multe cuvinte de scris despre acesta, muzica sa spunând totul despre el, sunetul său fiind unul inconfundabil. Până în prezent a lansat 5 albume, cum ar fi „Silent Strike„, „3 A.M.„, „Alb„, „Instrumentals” şi „Singularity„.

Aşadar, în mai puţine cuvinte, cei doi artişti formează „Silent Regis”, un album care merită ascultat, acesta fiind disponibil spre ascultare pe contul oficial al artiştilor, dar şi pe site-ul BlackSheepSound. Cu siguranţă acest play pe care îl veţi da, vă va determina să luaţi decizia de a veni la acest eveniment.

Vineri, 17 mai, BlackSheepSound şi HardCore Hooligans vă aşteaptă în Heaven’s Hell din Constanţa pentru a fi alături de noi la lansarea albumului „Silent Regis”.